Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tölti a karantent a szerelme nélkül?
Figyelt kérdés
Aki igen, hogy viseli? Kibírhatatlan ez a pár hónap:(2020. márc. 27. 18:19
12/20 anonim válasza:
Lassan 2 hete nem találkoztunk. Viszonylag friss kapcsolat, másik városban élünk, mindkettőnknek van gyereke, szóval több dolog is bonyolítja az életünket, ami miatt még egy ideig nem is fogjuk tudni megoldani. Nagyon hiányzik. :(
13/20 anonim válasza:
Én :( Nagyon szenvedek. Ráadásul a srác még nem is tudja, hogy szeretem. Azt reméltem, hogy most közelebb fogunk kerülni egymáshoz, de aztán bezártak az egyetemek és jött a házi karantén.
14/20 A kérdező kommentje:
Kitartast mindenkinek❤
2020. márc. 27. 20:50
15/20 anonim válasza:
🙋
De az enyém viszonzatlan. Hiányzik, jó lenne látni, kicsit a közelében lenni, ugyanakkor csak ez segíthet a túllépésben, hogy még egy ideig nem fogom.
16/20 anonim válasza:
Jelen :( annyira hiányzik tegnap láttam utoljára:(((((((remélem mihamarabb látni fogom őt :) mindenkinek kitartást!
17/20 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, épp költözés közepén vagyunk. Párom előre ment pár hete az új lakásba, mert a munkahelyén kezdett, úgy volt, hogy én megyek utána március végén, de beütött a krach. Lezártak mindent, nem lehet sehová menni. Így most laza 850 km van köztünk. Nem így terveztük. De a rengeteg szexuális energiámat az edzésben vezetem le és már nagyon szépen izmosodom.
18/20 anonim válasza:
Alapból 120km van köztünk, én már pár hete feljöttem a páromhoz így most együtt vagyunk. :)
Kitartást.
19/20 anonim válasza:
Nekem. Nagyon:(((
Karanténban van. Egészségügyben dolgozik. Nem akarja senkire sem ráragasztani ha ne adj Isten elkapná.
Csak munkahely és otthon között ingázik. Így nem tudunk találkozni. Én sem mehetek. :(
20/20 anonim válasza:
Jelen... Mi is kolisok vagyunk. A kiköltözés után már nem találkoztunk. Szóval most kezdődik a 3. hét nélküle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!