Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek “az igazi” létezésé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek “az igazi” létezésében?

Figyelt kérdés
Szerintetek van úgy, ha létező dolog, hogy túl korán találkoznak és nem maradnak együtt?

2020. márc. 23. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Igen.

Mivel találkoztam vele. Ha őt nem ismerem meg, a mai napig nem hinnék benne.

Nyolc és fél évet kaptunk együtt. De sajnos túl fiatalok voltunk, mikor megismerkedtünk. Ezen felül pedig más külső tényezők is voltak. Nem volt minden tökéletes, de emiatt is volt annyira igazi. Így még jobban fáj, mert tudom, hogy akár sikerülhetett is volna.

Soha nem gondoltam volna, hogy tud valami ennyire fájni.

3 éve élem nélküle az életemet, de szinte minden nap eszembe jut. Ő már mással van, és a legjobban az fáj, hogy tudom..nincs jó helyen.

Az elkövetett hibákból viszont mindenképp tanultam. Ha egyszer sikerült megtalálnom az igazit, abban bízom, hogy talán valahol létezik egy olyan személy, aki mellett megtalálhatom majd a hosszú távú boldogságot. :)

2020. márc. 25. 00:21
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Igazából akik nem hisznek az igaziba annak ajánlanám a tudományos megközelítését! Van erről egy hivatalos elmélet ha fogjunk a te összes tulajdonságodat és azokat a dolgokat amiket te jónak tartasz a másikban akkor is lesz minimum 4 átlagosan 7 személy akik tökéletesen illenek hozzád! (Persze a világ összes emberét bele kalkulálja ebbe!)
2020. márc. 25. 00:36
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Szoval lehet hogy az egyik tökéletes személy valahol dél Afrikában van a masik meg kelet Ázsiában a harmadik meg dél Amerikában... de lehet az is hogy itt magyarban csak egy masik városban
2020. márc. 25. 00:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz! Mindenki hozzáállását meg tudom érteni, de az utolsó előtti megközelítésével tudok azonosulni, sajnos. Én is így jártam szerintem...
2020. márc. 25. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Szerintem igazi mindenképpen létezik. Viszont valószínűleg nem egy, hanem több ilyen személy is van valahol a világban. Ha szerencsénk van, akkor találkozunk legalább egyikőjükkel életünk során.
2020. márc. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!