Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek “az igazi” létezésében?
Nem, nem hiszek.
A megfelelő jellemvonások találkozásában és a közös fejlődésben hiszek.
Én is próbáltam magam ezzel etetni, de sosem éreztem igaznak.
Van.
Igazi helyett inkább azt mondanám, hogy valaki, akivel alapból, mindenféle erőlködés ("munka") nélkül összeilletek. De ettől még pl. lehet egyikőtök vagy mindkettőtök élete olyan fázisban, hogy idővel szakítás lesz a vége. Vagy csak úgy simán el lehet rontani. Vagy bármi. Az szerintem csak mese, hogy az igaz(i) szerelem mindent kibír.
Nem. Sok -minden szempontból- megfelelő és hozzám passzoló ember él és ezek közül az "az igazi" , aki engem is megfelelőnek tart, a megfelelők közül az első, akit szinglin megismerek (és ő is az) és akivel úgy ér véget a kapcsolat, hogy valamelyikünk meghal.
Ennyi az igazi. Egy hozzád illő ember, aki szerint te is hozzá illesz és akivel holtig tart a kapcsolat, mert nem untok egymásra és nem hagyjátok el egymást. És ilyen emberből csomó létezik, közülük viszont egyet kell megtalálnod, ami nem is olyan nehéz feladat.
Kiegészítőnek pedig: azért is toxikus ez az igazi duma, mert köztudott, hogy megfelelő partnerré válik az ember és nem készen kapja azt. Nyilván ehhez is kellenek olyan dolgok amiktől egyáltalán ez lehetséges lesz, de nem, az igazi nem egy tökéletesen személyreszabott ruha, hanem egy tökéletes anyag, amiből te varrhatsz magadnak egy tökéletes ruhát.
Az igazi... Az összefoglaló szó. Sok sok tulajdonoságnak érzésnek
Szóval így nem hiszek benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!