Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Na de most ezt tényleg komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na de most ezt tényleg komolyan gondolták a nők, vagy viccelnek?

Figyelt kérdés

Hallom, illetve olvasom, hogy a nők úgy próbálják megtudni, hogy egy pasi csak a szexre hajt-e, hogy nem adják neki magukat oda azonnal.

Meg aztán figyelik, hogy nem nyomulós-e. Ezeket a cikkeket olvasva a nevetestől kicsi ki is löttyintettem a kezemben lévő Pepsi-t. Még jó, hogy nem a kedvenc fehér ingem volt rajtam.

Egyrészt ugyanis én a szexre hajtok, de soha nem siettetek semmit. Úgyis oda fogok érni. A szexuális szükségletem persze kielégítem másik nővel. Egy profi hazudozó persze nem a Plázában fog randizgatni mással. Én elutazom egy másik városba, valamelyik női ismerősömhöz, akivel korábban kavargattam, a lánynak meg azt mondom hogy pl., hogy a rokonaimhoz megyek. Megfelelő bizalom melett úgysem fog szaglászni utánam.

Ezt csak azért mondtam el, mert egy profi hazudozót nem lehet lebuktatni. A női cikkek, tanácsok max az amatőrök elen jók, amúgy szart sem érnek.

2020. márc. 20. 13:20
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
68%
vegyétek már le, hogy kamu. a kérdező nem élő nöket ejt át, hanem a gyk hőse. mondjuk itt is átlátszó.
2020. márc. 20. 14:42
 32/45 anonim ***** válasza:
68%

pfff....:))) nem faraszto neked ez,edes kedves kerdezo?

nagyon nagy onkertekelesi problemaid lehetnek,mert aki normalis es epelmeju,nincs arra karhozva hogy a sajat onbecsuleset azzal hozza vissza a -100rol a 0ra,hogy kulonbozo noket verjen at azert,hogy egy jot dughasson,majd mondhassa el magarol azt hogy "huu de kiraly vagy,ez is meg volt,es el tudtam hitetni vele hogy tobbet akarok..."

Miert van erre szukseg? Annyi konnyuveru nocske van.Sok no van,akik szinten csak szexre hajtanak...de szerintem teged meg azok sem vesznek kutya szamba se...

szanlak :) mint minden hozzad hasonlot.

2020. márc. 20. 14:45
 33/45 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező... ugye tudod, hogy izzadtságszagúan árad a kérdésedből a valóság teljes hiánya?

Aki valóban akkora csajozó, hogy több nőt futtat egyszerre, és csupa móka és kacagás az élete, az nem fog kérdést kiírni a fórumon. Pláne nem ilyen

"Ezeket a cikkeket olvasva a nevetestől kicsi ki is löttyintettem a kezemben lévő Pepsi-t. Még jó, hogy nem a kedvenc fehér ingem volt rajtam." - stílusban.

Tudod, aki tudja csinálja, aki nem tudja, az magyaráz róla...

2020. márc. 20. 14:52
 34/45 anonim ***** válasza:
68%

"Profi hazudozót nem lehet lebuktatni

Bocsi a helyesírási hibákért"

😂😂😂😂😂

2020. márc. 20. 15:21
 35/45 A kérdező kommentje:

A kérdést szándekosan írtam ki, szándékos ironikus hangnemben, mert a világ elé akartam tárni, mennyire megvetem a butaságot.

Bár a nőcsabászok is ezt tennék, de nem. Ők az egyetemen/munkahelyen/haveri körben beszélik ki a nőket, megalázva ezzel őket.

Itt is ugyanezt teszem. De az anonimitás miatt senkinek sem esik baja

2020. márc. 20. 15:55
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Pedagógiai pályára nem gondoltál?
2020. márc. 20. 15:59
 37/45 anonim ***** válasza:
17%

Csak azt nem értem, hogy miért próbálod megváltoztatni a világot? Úgysem fogod tudni. Tetszik vagy nem, ez van. A nők igenis az alfákat szeretik, igenis alá fognak feküdni a vonzó férfiaknak, igenis meg fogják győzni magukat, hogy miért szexeljenek velük. Ez van. Mindenkinek van egy adott értéke a húspiacon. A magas értékű férfi élni is fog a hatalmával és fogja is fogyasztani a nőket.

A játékot utáld, ne a játékosokat. Így működik a rendszer. A jégesőt sem fogod tudni megváltoztatni, az is ugyanúgy el fogja verni a házat, kocsit.

2020. márc. 20. 16:06
 38/45 anonim ***** válasza:
68%

" mert a világ elé akartam tárni, mennyire megvetem a butaságot."

Akkor ne nézz tükörbe.

2020. márc. 20. 16:17
 39/45 anonim ***** válasza:
74%
Amikor rámír egy pasi kb a második mondatánál kibukik az, hogy incel és ilyen celebpszichológusokat olvasgat elkeseredésében. Nosmális csajnál esélyed nem lesz, hideg ráz az ilyen incelektől meg puáktól
2020. márc. 20. 16:43
 40/45 anonim ***** válasza:
71%
#37 az érzelmi dolog nem kocka módra meg, megy matekkal. fura, hogy nem tűnt még fel, ha ennyire benne vagy a férfi nő ügyekben. ezek olyan elméletek amiket a monitor mellől lehet csinálni, hogy majd ki kivel.
2020. márc. 20. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!