Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Na de most ezt tényleg komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na de most ezt tényleg komolyan gondolták a nők, vagy viccelnek?

Figyelt kérdés

Hallom, illetve olvasom, hogy a nők úgy próbálják megtudni, hogy egy pasi csak a szexre hajt-e, hogy nem adják neki magukat oda azonnal.

Meg aztán figyelik, hogy nem nyomulós-e. Ezeket a cikkeket olvasva a nevetestől kicsi ki is löttyintettem a kezemben lévő Pepsi-t. Még jó, hogy nem a kedvenc fehér ingem volt rajtam.

Egyrészt ugyanis én a szexre hajtok, de soha nem siettetek semmit. Úgyis oda fogok érni. A szexuális szükségletem persze kielégítem másik nővel. Egy profi hazudozó persze nem a Plázában fog randizgatni mással. Én elutazom egy másik városba, valamelyik női ismerősömhöz, akivel korábban kavargattam, a lánynak meg azt mondom hogy pl., hogy a rokonaimhoz megyek. Megfelelő bizalom melett úgysem fog szaglászni utánam.

Ezt csak azért mondtam el, mert egy profi hazudozót nem lehet lebuktatni. A női cikkek, tanácsok max az amatőrök elen jók, amúgy szart sem érnek.

2020. márc. 20. 13:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
80%
48% aham. Tehát a rosszlányokat vonzod. Ha nők vonzódnak a rosszfiúkhoz, akkor büdös lotjók, de ha ti vonzódtok a selejtes nőkhöz, akkor áldozatok vagytok.
2020. márc. 20. 14:09
 22/45 A kérdező kommentje:
[megj.: még mindig borzalmas a helyesírásom Huawei-on... Ki mondta, hogy ez jobb, mint az Iphone? Vagy csak én vagyok ilyen ügyetlen?]
2020. márc. 20. 14:10
 23/45 anonim ***** válasza:
23%
#17, #19: Ezen még meglepődtök? A nők mindig az ellenkezőjét állítják annak, ami igaz. Kedvencem a mostanában trendi "úgy bánok veled ahogy te velem" Facebook poszt. xDDD
2020. márc. 20. 14:11
 24/45 A kérdező kommentje:

"Gyakran olvasok pszichológiai könyveket=incel, mgtow fórumokat"

Nem járok ilyen helyekre. Legutóbb könyvekből Csernus Imre: Egy életed van, volt az ilyen jellefű olvasmányom. Jelenleg Almási Kitti új könyvét várom.

2020. márc. 20. 14:15
 25/45 anonim ***** válasza:
73%

Miért jó így élni? De most komolyan? Minden nap utálnék tükörbe nézni.

Tudom én, hogy a szex forgatja a földet, de ez egy életcél, hogy minél több nőt megdu..i és ennek érdekében minél vaskosabbakat hazudni? Érzelmi intelligencia egy nagy nulla.

2020. márc. 20. 14:19
 26/45 A kérdező kommentje:

"Miért jó így élni? De most komolyan?"

Nem jó, de legalább biztonságos. 3 évvel ezelőtt kitárulkoztam az akkori barátnőmnek, kész lettem volna vele leélni az életem. De ő elhagyott engem, kiment küföldre a volt pasijához, aki PUA táborokba járt, mialatt kapcsolatban voltak.

Ezt igazságtalannak éreztem, össze is törtem, de felálltam. Azóta más nézeteket vallok.

2020. márc. 20. 14:27
 27/45 anonim ***** válasza:
43%

Én nem ezzel szűröm ki. Ennél jobb módszereim vannak. Attól, hogy egy férfi nem siettet semmit, tarthat párhuzamosan több nőt is. Hülyeség a megváratás.

Én beszélgetés minőségéből és stílusából érzem, hogy ki akar csak túllenni ezen a körön. Az érdeklődést nehéz eljátszani a szememben.

Eddig mindenki fennakadt a rostán, akinek kellett. És ha észreveszem, hogy valaki emiatt hazudik nekem, azt kicsinálom. Megalázom a megfelelő képeket közzétéve róla, lopok tőle ezt-azt, véletlen tönkreteszek ezt-azt neki, megalázom nyilvánosan, hadd élvezze, hogy a heréiben van az esze.

Bár már van párom, szóval nem érdekel. Előtte jókat szórakoztam az ilyeneken. Tudod, minden profi hazudozó addig van csak észnél, amíg nem kanos.

2020. márc. 20. 14:29
 28/45 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen szempontból imádnék hiv fertőzött lenni. Imádnék úgy élni, hogy magammal rántom az összes ilyen szutykot, akinek csak a pofája nagy. Ha pedig nem jár szűrésre, még esélye sincs időben kezelni a baját. Én halnék meg a legboldogabban
2020. márc. 20. 14:32
 29/45 A kérdező kommentje:
Remélem, csak az indulat beszel belőled, 28-as.
2020. márc. 20. 14:34
 30/45 anonim ***** válasza:
5%
Kérdésfeltevő hány éves vagy és mi a csillagjegyed?
2020. márc. 20. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!