Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már halálosan szerelmesek?
Figyelt kérdés
Olyan szerelmere gondolok mint a szappanoperákba is van.
Mikor minden percbe csak rá gondolotok éjjel nappal és bármit megtenétek ,hogy veletek legyen.
Megörülnétek,ha valami baja lenne vagy csak szimplán szomorú lenne.
Az is elég lenne ahoz ,hogy az egész napotok csodálatos legyen ,ha csak egy másodpercre is látnátok őt,éreznétek az illatát és örülnétek a boldogságának.
#gyerekek #házasság #szerelem #párkapcsolat #romantika #tiniszerelem #végzet #Halálos szerelem #felnőt szerelem
2020. márc. 20. 02:06
11/20 A kérdező kommentje:
Még sose volt barátom mert még nem voltam szerelmes és pont egy ilyen szerelemre vágyok mint ami a filmekben is van.
2020. márc. 20. 14:18
12/20 anonim válasza:
Úgy, hogy meghalnék a másikért, nem . Az fölösleges.
De olyan, hogy úgy igazán, nagyon, olyan volt már. Az az igazi nagy lángolás.
13/20 A kérdező kommentje:
Te mázlista vagy
2020. márc. 20. 14:48
14/20 anonim válasza:
Kérdező, ez addig gyönyörű érzés, amíg a másik is szeret. Ha nála ez elmúlik, és szakít, a poklok poklát fogod átélni. Emiatt nem éri meg szerintem.
15/20 Lazy Lover válasza:
Másfél évig voltam az alig vártam hogy ki szeressek belőle szerencsére sikerült
16/20 anonim válasza:
Voltam betegesen szerelmes. Olyan, hogy a legszomorúbb szám is vidám lesz számodra. Addig volt jó, míg volt valami, utána pokol. Nem sírom vissza, kiszolgáltatott helyzet.
17/20 anonim válasza:
Igen, 3x is, utána 2 évig, 7 évig és 2,5 évig szenvedtem a szakítások után. Ennek ellenére örülök, hogy megélhettem!!!
18/20 anonim válasza:
Én nem sajnos ez kimaradt az életemből.
20/20 A kérdező kommentje:
És van kedved beszélni rola?
2020. ápr. 1. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!