Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet halni a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet halni a szerelmi bánatba?

Figyelt kérdés

Elhagyott a barátom egy másik lányért. Teljesen megszakított velem minden kapcsolatot, letiltott mindenhol, teljesen kirakott az életéből.

Én még mindig teljes szívemből szeretem, csak ő volt nekem. 4 éve voltunk együtt, vele képzeltem el az életem. Mással nem is tudom elképzelni a jövőm. Már másfél hónapja, hogy elhagyott, de csak rosszabb lesz. Minden nap csak azért van értelme felkelnem, mert várom, hogy ma talán visszajön hozzám. De nem jön soha... Nem bírom.

22/L

2020. márc. 17. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg van bármi, amit szeretsz csinálni? Akármi.
2020. márc. 17. 19:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Amíg ő mellettem volt, bármit csináltunk, jó volt. Most mindegy mit tennék, semminek sincs értelme.
2020. márc. 17. 19:35
 13/18 opened paradise ***** válasza:

És ha lenne is valami jó, nincs kivel megosztani, igen.

Igazából ezen egyedül nem is nagyon fogsz tudni segíteni. Idő kell, meg majd amikor valaki felkelti az érdeklődésed, az feledteti egy picit. Még ha abból nem is lesz végül semmi jó sem.

2020. márc. 17. 19:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Keress mást, az majd eltereli a figyelmed.
2020. márc. 17. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj..én elvesztettem egy nagyon közeli ismerősömet szerelmi bánat miatt..

Fordulj orvoshoz és kérlek állj a talpadra! El kell fogadnod, hogy nem vagytok együtt.

Fiatal vagy, elötted az élet ezer meg ezer lehetőséggel.

Nem tudhatod, hogy mit tartogat számodra a jövő még!

Szedd össze magad! Valakinek beszéld ki magad, hogy nem vagy jó lelki állapotban és kérj tőle segítséget nyugodtan.

2020. márc. 17. 20:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nettó parasztság azt gondolnod, hogy soha senki nem érhet a nyomába. 32F
2020. márc. 17. 23:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Ideje akkor keresni valami hobbit, amit te szeretsz, nem a párod. Egy pszichológust viszont keress fel, tényleg jó szándékból javaslom.
2020. márc. 17. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Szóval nincsenek szüleid, testvéreid, barátaid, munkatársaid, hobbid? Akkor itt nem a szerelmi bánattal van a gond.
2020. márc. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!