Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet halni a szerelmi bánatba?
Elhagyott a barátom egy másik lányért. Teljesen megszakított velem minden kapcsolatot, letiltott mindenhol, teljesen kirakott az életéből.
Én még mindig teljes szívemből szeretem, csak ő volt nekem. 4 éve voltunk együtt, vele képzeltem el az életem. Mással nem is tudom elképzelni a jövőm. Már másfél hónapja, hogy elhagyott, de csak rosszabb lesz. Minden nap csak azért van értelme felkelnem, mert várom, hogy ma talán visszajön hozzám. De nem jön soha... Nem bírom.
22/L
És ha lenne is valami jó, nincs kivel megosztani, igen.
Igazából ezen egyedül nem is nagyon fogsz tudni segíteni. Idő kell, meg majd amikor valaki felkelti az érdeklődésed, az feledteti egy picit. Még ha abból nem is lesz végül semmi jó sem.
Figyelj..én elvesztettem egy nagyon közeli ismerősömet szerelmi bánat miatt..
Fordulj orvoshoz és kérlek állj a talpadra! El kell fogadnod, hogy nem vagytok együtt.
Fiatal vagy, elötted az élet ezer meg ezer lehetőséggel.
Nem tudhatod, hogy mit tartogat számodra a jövő még!
Szedd össze magad! Valakinek beszéld ki magad, hogy nem vagy jó lelki állapotban és kérj tőle segítséget nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!