Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátom hogy furcsa neki az hogy így szeretem ez mit jelent? Mit csináljak? A többi lent.21/L
Figyelt kérdés
Tavaly májusban kezdődött ez az egész akkor még szex kapcsolat volt meg beszéltük hogy érzelem nélkül de persze ilyen esetben nincsen ilyen és miért ne? Én voltam az aki bele szeretett.. El mondtam neki azt mondta hogy örül neki de ő még nem tud szeretni vannak érzései. Mindig le zárta ennyivel és hát annyira nem feszegettem a dolgokat igazából féltem hogy azt mondja hogy legyen vége.. Ez így ment szeptemberig.. Meg szakadt minden ami csak lehetett, novemberben mégis fel hívtam.. Es kezdődött minden.. Második találkozónál Azt mondta hogy szeret és hogy nyáron más volt a helyzet és hogy velem akar lenni, adtunk egy esélyt ennek a "kapcsolatnak" nevezett valaminek most még is hitetlenkedve állok előtte mert azt mondta hogy furcsa neki az hogy így szeretem, mert hogy senki nem szerette úgy mint én azt mondta hogy nem zavarja csak furcsa.. De nem értem lehet én velem van a baj? Ha valakibe szerelmes leszek akkor nem lehet furcsa az hogy így szeret nem? Sőt úgy mondd örülök neki nem? Vagy csak én gondolom így? Az lenne a legjobb ha le zárnám vele.. Keressen olyat aki kevésbé szereti.. Hozzá teszem ő 27 éves2020. márc. 13. 17:24
11/13 anonim válasza:
Nem lelki serult a gyerekkora miatt? Szeretethiany, nem volt benne resze, nem tudja, mit kell vele kezdeni?
12/13 A kérdező kommentje:
Előttem volt egy kapcsolata 4 évig voltak együtt hülyének nézte a csaj azt mondta hogy még ő sem szerette így.
2020. márc. 14. 05:04
13/13 A kérdező kommentje:
Sokszor nem értem mit csináljak vele, ritkán tudunk együtt lenni, És akkor is azt mondja hogy ne mindig bújjak hozzá mert neki furcsa foglaljam le magam akkor ez mi?
2020. márc. 14. 05:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!