Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy sármos, kifejezetten művelt és értelmes férfi (aki látszólag igényes is) felszínes, manipulatív, nem túl intelligens nőt választ maga mellé társnak?

Figyelt kérdés

2020. márc. 7. 19:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is válaszoltam itt korábban. Ma kaptam privátban üzenetet egy roven nevű egyéntől. Sajnos nem nagyon értem, hogy mit akar, mert nem nagyon tud magyarul írni. :D
2020. ápr. 6. 17:52
 32/39 anonim ***** válasza:
Nekem is irt. Szerintem kattant.
2020. ápr. 6. 18:06
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezte hogy jól vagyok-e összerakva. 😀

Megnyugodhat mindenki a szüleim jól megalkottak.

Szerinte delirium állapotában írunk. És ha jól értelmeztem Hitlerhez hasonlított téged, hogy már érti miért követték ennyien. A pszihopata is szóba került. Hogy szerinte te nem olyan vagy mint amilyennek mondod magad, és lehet akiről szó van ő a jó. Engem is kiosztott ám csak nem értem hogy mi közöm hozzá én csak egy mezei válaszoló vagyok. Nem tudtam hogy nevessek e vagy kamillázzak inkább kacagtam. 😂

Kamillázva röhögtem csodálatos volt. 😉

Én azt értem hogy látott már pszihopata nőt aki majdnem tönkretette a másik nő életét de ismeretlenül így fröcsögni rám is és rád is miközben én csak láttam egy hónapja egy kérdést és elméletileg a felsorolt tulajdonságok alapján adtam választ és ennyi egy hónap után jön egy ilyen gyönyörű levél. Először fogalmam se volt melxik kérdés mert nem mindegyiket csekkolom sőt. Most úgy éreztem magam mint amikor bemegy valahova az ember mondjuk mondok egy példát boltba és összetévesztenek valakivel akit utálnak és gyorsan elrejtik előlem pl. a citromot, hogy még véletlenül se egyen az a szerencsétlen C-vitamint mert azt hitték az az ember vagyok, de ez is necc, milyen már necc necc necc csak a viselkedését példázom, és a necc az lenne ha még ugyanúgy hivnák mint engem akit utál de mondjuk nem hasonlítunk de vannak hasonlóságok de nem én vagyok az az utált személy skkor azt hiszi rám hogy alakváltó vagyok? 👩 Vagy amikor agresszív kismalac módjára na majd én megmondom a másiknak a magamét mert milyen k*csög és kiderül hogy egy nagyon kedves aranyos ember.

Ööö lehet hogy aki fröcsögött most ő is kedves ember csak egy kissé ujjára ment a bezártság? Szerintetek? Bár nem hiszem mert durva Hitlerhez hasonlítania a másikat ismeretlenül.

Ez a becsületsértés tárgyköre és hasonlítgassa a logikai készletet míg meg nem tanulja hogy a négyzet nem kör és a kör nem négyzet. És tanulja meg hogy minden ember különböző!

A mátrixos írt, de nem a Mátrix filmből, hanem a Mátrix márkájú asztaláról. 🛌 szerinte így delirium állapotában neee hülyeségeket írt. Amúgy tudod egyáltalán mit jelent? Súlyos betegségek szövődménye szóval azért necc hogy véd valakit láttatlanba de elkönyveli az egész válaszolókat súlyos betegnek szép kis kívánság most ebben az időszakban és ő példálózik a pszihopata szóval? Tiltottam szóval nekem mar nincs meg szerencsére a helyesírastol hemzsego uzenete. Te se foglalkozz vele, ha zaklat továbbra is jelentsétek én már nem csekkolom ezt a kérdést. Ilyen embert kamilla kamilla kamilla. 🙂

2020. ápr. 6. 18:15
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen roven a neve. Akkor nektek is ő írt.
2020. ápr. 6. 18:18
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

#23 vagyok

Nekem is írt, de engem megdicsért, szóval jogosan irigykedhettek. :D :)) :P

Velem tisztelettel beszélt, mert hasznosnak érezte a válaszomat, de ki is fejtette ezt nekem.

Elhordta mindennek a kérdezőt és csodálta, hogy tudok ilyen diplomatikusan véleményt formálni, na de ne dicsekszem tovább! :D

(nyomokban iróniát tartalmaz)

Tehát nem csak negatív véleményeket osztott, gondoltam jelzek, hogy tudjatok pozitív élményekről is. :D

2020. ápr. 6. 20:03
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Én 19-es vagyok. Nem irigykedek! 😃 Szegényke!
2020. ápr. 6. 20:15
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy mikor írtam el sem olvastam a válaszokat csak a kérdést. Aztán letámadott egy hónappal később én meg csak kamilláztam. 😃 Azt sem tudtam miről van szó.

19-es vagyok. Na de mostmár tényleg megyek. Sziasztok! És vigyázzatok a dünnyögő bácsikkal nénikkel.

2020. ápr. 6. 20:19
 38/39 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, érzékenyen érintette a téma, ha nem csak engem, de minden egyes válaszolót is megtalált... Azért kíváncsi lennék erre az alakra. Lehet, hogy holnap róla hallunk majd az esti híradóban, … csak azt persze nem fogják elmondani róla, hogy a gyk-n is garázdálkodott. :)
2020. ápr. 7. 16:06
 39/39 anonim ***** válasza:
Nekem is írt :D Hogy mit bátorítjuk a kérdezőt, még h..ék vagyunk és olyanok mint a licselő liszkai cigányok :D WTF?! Nem válaszoltam, egye csak a kefét :) Durva, milyen betegek léteznek...
2020. ápr. 9. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!