Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a lányok elvárják azt, hogy a fiúk kezdeményezzenek de sok esetben viszont teljesen leblokkolnak ha a való életben odamegy hozzájuk valaki ismerkedni?Például ha buszváróban odamegy egy fiú egy lányhoz.
2020. márc. 7. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mindegy, hogy miként megy oda és van e fogadókészség.

Ráijeszt, vagy előtte percekig szemeztek.

2020. márc. 7. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Miért, van valami tétel arról, hogy a kettő nem járhat együtt?

Akarjuk, hogy kezdeményezzenek férfiak igen, akkor tudunk ismerkedni, ettől még leblokkolhatunk ha felkészületlenül egy vadidegenek random odaállnak elénk.

Jöttek már oda hozzám szimpatikus emberek ismerkedési szándékkal. De bevallom, külsőre, kisugárzásra, hanghordozásra annyira egyik sem volt vonzó számomra, hogy azt éreztem volna, oh ez most de jól esik, de vonzó, meg akarom ismerni őt. Szóval megmondtam, hogy nem szeretnék ismerkedni. Nyilván nem vágom az arcodba, hogy ne haragudj, nem talállak elég vonzónak így hirtelen a buszmegállóba. Tudom, ez neked nem túl kecsegtető, de nekünk sok esetben eléggé van miből válogatnunk, úgyhogy ennek megfelelően cselekszünk szívünk szerint.

Aztán az is lehet, hogy valakinek van barátja, vagy tényleg csak annyira hirtelen volt a "támadás", hogy nem tud rendesen reagálni.

De feltételezem ha nagyon szimpatikus lenne egy pasi, és egyedülálló lennék, elhívhatna egy kávéra...

2020. márc. 7. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!