Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem tudok szerelmes lenni, mi lehet az oka?
Valószínűleg nem a megfelelő nővel vagy párkapcsolatban.
Ezzel a plátóival jobb lett volna megszakítani a kapcsolatot (még mindig nem késő).
A platoi szerelmet nem neveznem szerelemnek. Csak azert tartod annak, emrt valoban meg nem voltal szerelmes. Ha ugy erzed, a 3 ev alatt sosem voltal szerelmes a párodba, akkor szakitani kéne. Igy nem tisztesseges vele lenned.
En is sokaig ereztem ugy, hogy nem tudok szerelmes lenni, emiatt azt gondolom, semmi baj nincs veled. Majd leszel ugy igazan szerelmes is, ne félj. Nem mindenkinek jol ez tizenevesen. Csak ne gorcsolj ra, eld az eleted, ne akarj mindenaron szerelmesnek lenni, ne keresd a szerelmet, csak elj, es majd jon az erzes, tapasztalat :)
En 23 evesen lettem szerelmes eloszor. Igy utolag semmi hatranyom nem szarmazik belole, hogy csak akkor es nem elobb. Iden leszek 30, osszesen 3x voltam szerelmes /a 3. meg mindig tart es remelem tartani is fog/, boldog feleseg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!