Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fejembe vettem, hogy szerelmes belém. Ugye hogy nem szerelmes?
2 hónapja kedves velem, sok időt töltünk együtt. Mindig mosolygott rám, ha rossz napom volt érdeklődött. Teljesen azt hittem, hogy a kedvessége nekem szól és hogy akar valamit. Mással nem bánik így a környezetünkben, senkivel nem volt ilyen. Szeret velem lenni, ezt többször is mondta, és mindig jó kedve volt, ha együtt voltunk. Nem hiszem, hogy félénkségből nem viszonozta a közeledésem, annyi lehetőséget hagyott ki..... Teljesen összetörve érzem magam, mert én beleszerettem. A környezetem is pozitiv visszajelzéseket adott (azok akiknek csak elmeséltem mindent, meg azok is, akik közös ismerősök). Teljesen elhittem. Egy kicsit sem vagyok fontos neki, mert akkor már lépett volna.
N
Jó lenne tudni a korodat, mert a leírás alapján én 90%-ban biztos vagyok hogy egy szűz fiúval van dolgod. Esetleg még barátnője sem volt.
Amit te úgy élsz meg, mint kihagyott lehetőség, ő valószínűleg észre sem vette.
Legyél rámenős; dobjál fel egy olyan labdát, amit nagyon könnyű lecsapni. Például: a barátnőmmel terveztünk hétvégén moziba menni, de lemondta, most itt van a jegy és nincs ki elkísérjen. Vagy szimplán hívd el kávézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!