Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes ezzel foglalkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel foglalkozni még, vagy ejtsem?

Figyelt kérdés

Belátom gyáva voltam, sok jelet kaptam egy férfi által, hogy odavan értem és én is adtam sok ” füstjelzést”, mégsem történt semmi. Ma már látom, hogy lépnem kellett volna nekem, de nem hittem el, hogy tényleg rám vetett szemet

Ezt addig amig másikra vetett szemet, mert az aktiv, ügyes volt, és azzal össze is jött, úgy gondolom. Nem tudom, ha abban az esetben esetleg jobban volzódhatott és ö kezdeményezett, vagy a csaj, de ez már örök titok marad

Minap meghivott egy kávéra, hogy nagyon bánja, hogy igy alakult és adjak neki sanszot, hogy bemutassa mennyire bejövök neki. Mindig eszembe jut, hogy miért nem gondolta meg jobban, ha én tetszettem?

2020. márc. 5. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer itt van, egyszer ott van, szerintem ez nem jó előjel, így lépj tovább.
2020. márc. 5. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak elhúzza előtted a mézesmadzagot, te majd ábrándozol , aztán ugyanúgy ott maradsz egyedül.
2020. márc. 5. 07:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hátha mégis engem kedvelt jobban , de a másik ügyesebb volt
2020. márc. 5. 07:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
En se tudtam leutni a labdakat. Ez serti a ferfit. Elutasitasnak veszi. Ha tobbet nem lep, azert, mert egy kudarcos tortenet neki.
2020. márc. 5. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:

De én úgy érzem, hogy leütöttem a magam módján a labdákat, kedves voltam , szemeztem, bókolt ö, bókoltam én, megölelt , visszaöleltem

De lépnem is kellett volna, ez már túl sok volt , igy is túlléptem az önbizalomhiányom

2020. márc. 5. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Viszonoztad a bókot, flörtöt, ölelést stb.. és? Még mit akartál volna lépni? Szerintem mindent megtettél, és a véleményem szerint egy férfinak kell küzdeni a nőért nem fordítva. Az is lehet hogy csak egyéjszakásra tervezett volna veled.. ezért jött össze a másikkal.
2020. márc. 5. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

Hagyjuk már ezt a férfinak kell küzdeni dolgot.

Ha valaki akar valamit, akkor miért ne léphetne..?

Lépni kell, mert az idő múlik. :)

2020. márc. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!