Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel szerintetek erdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel szerintetek erdemes tovabb foglalkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 30 eves lany vagyok. Tul vagyok egy 7 eves kapcsolaton egy lannyal (igen, a lanyokat szeretem). Az ex irogat, most szeretne rendbehozni, stb... De nem ez a lenyeg... 3 hete bekopogtatott az a kis nyilas szemetlada hozzam es el is talalt. A foldkerekseg egyik legszebb noje. Szoke haj zold szem. Vegem. Nyilvan eleve' hendikeppel indultam mert nem ismertem szemelyesen. Lesz ami lesz alapon rairtam Facebookon. Elso sokk: valaszolt. Tudom, h a lanyokat szereti. Azt is, h perpill van valakije. (nem, a vilagert sem akarom szetkapni oket, ezt el is mondtam neki, h varok, ugyis elfoglalt ember vagyok) na szoval elsore valaszolt. Egyre tobbet kommunikalunk. Nyilvanosan is. Ugy, h 2 honappal ezelott gyakorlatilag azt se tudta, h letezem. Aztan ma megkerdeztem tole, hogy lenne e a kozeljovoben eljonni egy ebedre velem csak 1 orara egy kicsit puccosabb etterembe. O is baromi elfoglalt ember, szoval kb azt a valaszt kaptam amit vartam, azaz csak felig. Annyit mondott, h sajnalja oszinten de ezt most passzolnia kell, pedig nagyon szimpatikus vagyok neki, de nem nagyon van ideje es parkapcsolatban el. Viszont mint az kiderult egy helyre jarunk a barati tarsasagunkkal, ki ki a magaeval. Amikor megkerdeztem, hogy ha ott osszefutunk akkor nem menekul az lehet e deal targya, arra azt mondta, hogy nagyon szivesen bemutatkozik. Kerdes: Van ertelme kijarnom ezt a torturat? Marmint.. Skorpio vagyok es persze, h szamomra van ertelme meg szerelmes mint az allat, o az az ember akire siman varnek 1-2 evet is ha ugy van. De kicsit elbizonytalanodtam, nekem ez picit incselkedesnek tunik. Hogy ebedelni nem, meg elfoglalt, (tenyleg az, annyira azert ismerem) de amugy hajlando bemutatkozni nagyon szivesen szemelyesen ha osszefutunk a kozos helyen. 30 evesen ugy erzem magam mint egy ovodas hulyegyerek 😂😂😂 Szerintetek?

2019. máj. 28. 02:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyíltan kommunikál, nincs benne taktika.
2019. máj. 28. 03:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, nem incselkedés. Kíváncsi rád. Szerintem érdemes kihasználni azt a találkozást a bemutatkozásra.
2019. máj. 28. 07:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Kijottem a gyakorlatbol 7 ev haziasitas utan :(
2019. máj. 28. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a horoszkopod.
2019. máj. 28. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy fognak így gyerekek születni ennek az országnak??
2019. máj. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!