Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, mégis megközelíthetetlennek érzem, mit tegyek?
Ö egy tipikus, elérhetetlen macsó, és egyszerüen belebolondultam 3 éve. Akkor volt ez az köztünk, és elhittem, hogy kapcsolatot akar. Azóta szeretném őt, kissebb nagyobb megszakitásokkal. Bárkivel ismerkedtem, próbálkoztam, valahogy mindig Ő lett a vége.
Szeretem, akarom őt.... de csak barátok vagyunk :(
Mégis, mi a francot tegyek, hogy magam mellett tudhassam?
Köszi a válaszokat!
28/l
Lol
Az a macsó versenyeztet téged meg még vagy 2-3 nőtársadat. Nem ismerted fel a nőcsábászt. Fogadok gyakran túlagyalsz mindent.
Nem szakember kell hanem egy nagy kielégítő kefélés orrba-szájba más pasival, nem pedig várni a sültgalambot.
Már nem kombinálok, tisztán látok, hogy nagyjából csak játszott velem. De egyet mégis értessetek meg velem.
Miért van az, hogy akárhányszor hivom, kérek töle, szeretnék valamit, ö megteszi, jön, felhiv, a kedvembe jár...
Miért akar megfelelni, ha nem akar semmit?
Meg szeretném ezt érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!