Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza tudom forditani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudom forditani?

Figyelt kérdés

Elmondtam egy ismerösömnek , hogy tetszik egy férfi , és hogy alakul köztünk a kommunikáció , vonzalom nagy ahogy érzem és látom , mindkét részröl

Erre bepróbálkozott nála az ismerösöm is , tudtom nélkül , és nem hittem , hogy esélye lenne , de végül úgy láttam , hogy a férfi végül vele kezdett foglalkozni , tehát veszitettem

Mikor lemondtam mindenröl és csomó hetet átszenvedtem , és szégyenkeztem , hogy hittem , hogy bejövök neki , tiszta butának éreztem magam , vallotta végül be nekem váratalanul a férfi , hogy ha tudnám mióta vágyik rám , csodálkoznák.

Addig azt hittem , hogy én képzelem be a dolgokat és valahogy megpróbáltam elfogadni és túltenni magam az egészen .

Ezzel a vallomásával nagyon megkavart , mert utólag azzal nyugtattam magam , hogy benéztem az egészet , és semmi nem volt ott soha ( amig ö flörtölt és jött ment a másikkal ” segitette ” csak)

Tudom sokan azt irják , hogy hagyd menjen stb de én tudni akarom , hogy mennyire sikerulne elcsábitani , mert az ismerös aki hátbaszúrt megérdemelné , plusz , hogy meg is rágalmmazott a pasinál , hazugságokkal , miután én segitettem öt , pénzt is adtam neki mikor kellett .

Nem szeretnék csalódni , hogy megint kiderüljön , hogy inkább az ismerösöm választja . Szeretnék élni a pasi által felkinált leheröséggel

Ha nem teszem meg , szerintem a másik nyer . Meg lehet ezt akadályozni ?

2020. febr. 28. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem küzdenék a helyedben, egy pasi se ér annyit. Engedd át, a végén még lehet, hogy úgy is nálad köt ki.
2020. febr. 28. 19:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Átengedtem . Túl büszke vagyok

Nem is beszeltünk két hete amikor is felkapta a vizet hogy nem tud meggyözni , hogy én kellek

Kérem , aki ir, irjatok nyerö stratégiákat ha tudtok , ilyen ” hagyd menjen ” ezerszer leirva nem segit

2020. febr. 28. 19:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Érdekel , hogy mit lehetne ebböl kihozni
2020. febr. 28. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
OMG, létezik nálad súlyosabb klinikai eset? Annyira fárasztó vagy már a hülyeségeiddel....
2020. febr. 28. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Valahogy gyomorforgato a sztori.
2020. febr. 28. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Elozo, marmint miattad.
2020. febr. 28. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Fogd már fel hogy ha annyira kellettél volna neki ahogy mondja, akkor nem a kolléganődet választotta volna HELYETTED!

Nem kell ezért minden nap kiírni róla egy kérdést, kicsit megmásítva, de tartalmilag ugyan az...

Ennyire debĮl vagy vagy mi a fax??!

Hagyd már békén a fiatal szerelmes párokat!!

2020. febr. 28. 22:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha én nem kellek miért vette fel velem a kapcsolatot és akart találkozni ? Erre van válasz?
2020. febr. 28. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hetek óta hallgatjuk már ezt.

Szedd már össze magad... Miért nem opció amit már kérdeztem máskor is, hogy keress egy férfit akinek te kellesz? Nem 12 éves vagy, nem? Tudod, hogy miért keresett meg! Mert szexelni akar egyet, ahogy valószínűleg minden szembejövővel akarná és látja rajtad ezt a szenvedést amit leművelsz. Keress már mást aki boldoggá tesz. Nem lesz szégyen amikor lefekszel vele, de továbbra is a másik kollégával mélyebb a viszonyuk és te ezt mindennap végig nézed?

Vannak barátaid? Eltudsz járni szórakozni? Ismerkedni? Már rossz nézni is ezt az egészet.

2020. febr. 28. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Pszichológust keress.
2020. febr. 29. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!