Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan a párod akiről előtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan a párod akiről előtte sokat álmodoztál, hogy ilyen párt szeretnél?

Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Na nem elsőre sikerült nekem sem... sokat kínlódtam, míg végre összetalálkoztunk.
2020. febr. 28. 14:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre nem egészen, belsőre maximálisan olyan, amilyet elképzeltem. amikor megismerkedtünk még nagyon faital voltam, voltak mindenféle ideáljaim. De amikor találkoztunk ez mind nem számított, azonnal elfelejtődött. Nem gondoltam arra hogy jaj, miért nem szőke, miért nem iylen miért nem olyan. Pont úgy volt jó ahogy.
2020. febr. 28. 14:40
 13/22 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos nem :( Mindig is egy csodaszép vékony lányról álmodoztam, erreföl kaptam egy tonna donnát :"( De belenyugodtam...sajnos nagyon ronda nővel áldott meg a sors.

21/F

2020. febr. 28. 16:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy párkapcsolatom volt, sajnos, ő nem olyan volt. Remélem legközelebb nagyobb szerencsém lesz.
2020. febr. 28. 16:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én csak arról álmodoztam, hogy hogyan fog velem bánni a párom, mennyi munkát fog a kapcsolatba fektetni és mennyire odáig leszünk egymásért. Ez maximálisan teljesült, 10 év után sem változott ez.
2020. febr. 28. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenben igen, a többi meg majd hosszabb távon derül ki.
2020. febr. 28. 18:40
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

Igen.

5-10 centivel lehetne magasabb de ez màr csak aprósàg, ennek ellenére is tökéletes. Amúgy 190 cm, rövid sötétbarna haj, barna szem, helyes pofi, borosta:) mackós testalkatú, Aranyos, kedves, okos, jó a humora, megbízható, isteni az àgyban❤️ ,fiatalabb is. Szóval összességében olyan amilyenre vàgytam:) 10 éve vagyunk együtt.

2020. febr. 28. 21:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen :)

Külsőleg - belsőleg teljesen megfelel az elvárásaimnak. :)

Lassan 5 éve vagyunk együtt.

23N

2020. febr. 28. 22:59
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

IGEN IGEN ÉS IGEN!

5 évi vártam rá, majdnem ugy voltam már vele hogy ilyen férfi nincs is. és van és örülök h nem vágtam bele valami kevésbé jóra, hanem kivártam....

2020. márc. 2. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nem olyan, és ennek hamarosan lesz is következménye, úgy érzem. A baj, hogy lassan másoktól több kedvességet kapok, mint tőle.
2020. márc. 31. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!