Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka mostanában a romantikus pasi?
Alapból én ilyen voltam, mármint főként, ami az udvarlást illeti. De mivel azokból a próbálkozásokból semmi sem lett, így irányt váltottam. Ez a váltás nem feltétlenül egy tudatos dolog volt, egyszerűen inkább csak elkezdtek eltűnni azok az érzelmi részek, amik kellenének a romantikus viselkedéshez. Hogy ennek okán-e vagy sem, de több sikerem volt így, szóval ez nagyjából maradt is.
Sőt, volt olyan lány is, aki konkrétan megkért, hogy a romantikus viselkedést ne csináljam, mert ő nem vevő erre, az túl régimódi számára.
Én nőként úgy látom, hogy sajnos a nők nagyon nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez így alakult.
A nők nagy része hajtja a pasikat, nyomul, nagyon hamar odaadja magát, stb. Esélyt sem adva sajnos a férfinak, hogy fériként viselkedhessen….hogy kezdeményezzen, hogy udvaroljon, hogy vágyjon a nőre, hogy kíváncsi legyen rá.
A másik véglet pedig valóban a feminizmus rosszul értelmezett elburjánzása. Sok nő például nem tud segítséget elfogadni, nem tud bókot fogadni, nem tud mit kezdeni az előzékenységgel, kedvességgel, mert ha egy férfi így viselkedik akkor az a minimum, hogy hogy erőszaktevő, esetleg szervkereskedő az ő értelmezésükben. Gondolom emiatt van, hogy a buszra, villamosra simán felszáll előttem sok férfi, vagy nem enged előre az ajtóban, liftnél: (.
Sok nő egyenesen sértésnek veszi, ha pl. megnézi egy férfi (itt ne a nyálcsorgatós bámulásra gondoljatok) és olyan fejszerkezettel mászkálnak az utcán, mintha lenne egy tábla a nyakukban, hogy: hozzám nem szólj, rám ne nézz kö..ög! A ’feministák’ messzemenőkig hangoztatják, hogy egy férfi nem a külsejükért szeresse őket, hanem egyből csak a lelkük érdekelje a férfit. Sajnos a lelke, személyisége senkire nincs ráírva, így azt nem lehet elsőre megszeretni. A sorrend úgy lenne szerintem, hogy megtetszenek egymásnak külsőre, aztán a férfi udvarol, a nő nem dobja oda magát első szóra, így lesz idejük megismerni egymás személyiségét is, lenne idő a ’romantikára’.
Itt szeretném még csendesen, de nagyon őszintén kimondani, hogy én (és meggyőződésem, hogy az összes normális nő így működik) nagyon szomorú lennék, ha a külsőm nem tetszene a férfinak, nem vágyna rám testileg (IS).
33N
Ezt én kérdeztem, nézd meg a válaszokat és vond le a következtetést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
#15 tökéletesen megfogalmazta, amit én is gondolok.
38 éves férfi vagyok. Számomra a "romantika" nem a nyálasságot, nem a virágcsokrok, gyertyafényes vacsorák és a régimódi gesztusok erőltetett alkalmazását jelenti. Inkább olyanokat, hogy ha baja van a nőnek, számíthat rám, elmegyek érte, ha szomorú, vagy beteg, kinyilvánítom a tetszésemet felé akkor is, ha nincs semmi különös helyzet vagy nem szexuális kontextusban vagyunk, és szeretek vele öncélúan időt tölteni, csak az együttlét öröméért.
Az előző barátnőmmel négy év után többek közt azért lett vége a kapcsolatomnak, mert valami irreális elképzelése volt a romantikáról, giccses amerikai filmek nyálas jeleneteit nézte loopolva, ezekre könnyezett, szipogott, és mutatta nekem, hogy "látod, EZ a romantika." Amikor ki akartam volna menni vele sétálni, csak mert jó együtt mászkálni a szép időben, beszélgetni, hülyének nézett, inkább TV -t nézett otthon, vagy a telefonját nyomkodta. Ha megdicsértem, milyen imádnivalóan szép alakja van, és szexi zöld szeme, unottan sóhajtott, milyen felszínes vagyok, és bár inkább a lelkét szeretném, az sokkal többet érne. Lassan elérte, hogy már egy jó szavam se volt rá, nem akartam fogni a kezét az utcán, nem szerettem ölelni a derekát, elidegenedtem tőle, és a minden romantikus megnyilvánulást felesleges baromságnak tartottam.
Egy férfi nem tud egy lelket szeretni, de szerintem még egy nő sem. Embereket tudunk szeretni, egy lelket és egy testet együtt. A kettő elválaszthatatlanul összeforr. A lélek kivetülése a test, végső soron a lélek mozgatja az izmokat, az szólaltatja meg a hangszálakat.
A legviccesebb, amikor pl. Tinderen a legtöbb nő elvárja, hogy a lelkét szeressék, de a hatalmas lelkéről egyedül annyit képes prezentálni, hogy hány cm magas, kik takarodjanak azonnal az oldaláról, és pár fotót tesz ki, ahol pózolgat a tükör előtt.
Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a romantika mint olyan, felvehető a kihalt állatfajok listájára.
#2 voltam.
"A legviccesebb, amikor pl. Tinderen a legtöbb nő elvárja, hogy a lelkét szeressék, de a hatalmas lelkéről egyedül annyit képes prezentálni, hogy hány cm magas, kik takarodjanak azonnal az oldaláról, és pár fotót tesz ki, ahol pózolgat a tükör előtt."
Kedvencem mikor a férfiakat felszínesnek titulálják, meg kiakadnak, ha szexuálisan tekint a nőre, közben olyan fotókat tesz ki egy-két nő amiben a fél melle kibuggyan :D Sőt, volt már olyan is, hogy átküldött a csaj egy bugyis képet, és teljesen kiakadt mikor azt írtam neki mennyire szexi látvány :D Hogy én milyen felszínes vagyok :D
Igen rosszul látod, nagyon sok van.
Csak az a probléma hogy a nők többsége válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!