Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ritka egy ilyen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Olyan aki külsőre: nagyon jóképű, tökéletes arca van, nagyon szép szeme, szép mosolya fehér fogakkal, gödröcskékkel mikor mosolyog. A teste is jó, alapból széles vállak, keskeny csípő de amúgy izmos, látszik rajta, hogy sportol, férfias.

Személyiségre nagyon intelligens, jóindulatú, kedves és humoros. Magabiztos és ambiciózus aki sikeres az életben. Nagyon jó társaság. Cuki is. Imádja az állatokat is. Még hangszeren is játszik. A rossz tulajdonságai igazából olyan kis apróságok, de semmi durva, ritka de egy egészséges személyiség és nincsenek rossz szokásai sem, nem cigizik vagy szerencsejátékfüggő vagy ilyesmi. Azért az ilyen pasik elég ritkák nem? Ti lecsapnátok rá?

2017. nov. 4. 20:43
1 2
 1/18 Heart of Darkness ***** válasza:
86%
Ilyen pasi nem létezik.
2017. nov. 4. 20:45
 2/18 Lazy Lover ***** válasza:
2017. nov. 4. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
és te mit is tudnál nyújtani egy ilyen pasinak? :)
2017. nov. 4. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen tényleg nincs. Ott bukik el a dolog, hogy "a rossz tulajdonságai igazából olyan kis apróságok, de semmi durva". Ilyen ember szerintem sem férfiben, sem nőben nem létezik.

Ha mégis találkoznék egy ilyen férfival, nem vetném rá magam, mert félnék, hogy valami ufó, földönkívüli, de legalábbis pszichopata.

2017. nov. 4. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

"Ti lecsapnátok rá?"

-Nem. Már az első mondat első 4 szavától hánytam.

26N

2017. nov. 4. 20:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem játszok hangszeren, a többi stimmel.

De elárulom neked, hogy nem kinyomtatott listával megyek randizni és a belső tulajdonságok kiismerése több hónap járás.

És ez a kérdés olyan mint ha a sparban állnék a hentespult előtt

2017. nov. 4. 20:52
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Neked való lesz az intelligens japán biorobot. 😬😁
2017. nov. 4. 20:52
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Tehát kb. tökéletes? Kíváncsi vagyok, mit jelent a lecsapni rá. Mert annyi nő állna sorba érte, hogy pont nem érdekelné, ki akarna rá lecsapni vagy ki nem.
2017. nov. 4. 20:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Tudok ilyet (azt nem tudom játszik-e valami hangszeren)a többi stimmel. Amúgy van párja és 15 évvel fiatalabb nálam úgyhogy nem csapok le rá.
2017. nov. 4. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
Majdnem stimmel, csak a fogaim nem ilyen fogkrémreklám hófehérek. Jól nézek ki, helyes arc, széles váll megvan, de inkább vékonyabb az alkatom, sportolni szoktam, de nem vagyok izmosan kigyúrva. Hangszerből zongorán játszottam 6 évig kiskoromban, de aztán abbahagytam, most nemrég kezdtem el hobbiból újra játszani rajta. Rossz szokásai mindenkinek vannak, nem tudom, mit értesz kis apróság alatt, az én rossz szokásaim olyanok, hogy valaki számára teljesen elfogadhatóak sőt még jól is veszik ki magukat, más meg kizáró oknak tartja, szóval ezt így nem könnyű behatárolni. Na mindegy, úgy tűnik azért nem egészen vagyok ilyen, bár lényegében ezek nem olyan nagy dolgok, sztem egy rakás ilyen hapsi van, ha nagyon akarnék, én is az összes pontnak meg tudnék felelni 100%-osan, de nincs bennem ilyen megfelelési kényszer, én szeretem magamat így ahogy vagyok.
2017. nov. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!