Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ritka egy ilyen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Olyan aki külsőre: nagyon jóképű, tökéletes arca van, nagyon szép szeme, szép mosolya fehér fogakkal, gödröcskékkel mikor mosolyog. A teste is jó, alapból széles vállak, keskeny csípő de amúgy izmos, látszik rajta, hogy sportol, férfias.

Személyiségre nagyon intelligens, jóindulatú, kedves és humoros. Magabiztos és ambiciózus aki sikeres az életben. Nagyon jó társaság. Cuki is. Imádja az állatokat is. Még hangszeren is játszik. A rossz tulajdonságai igazából olyan kis apróságok, de semmi durva, ritka de egy egészséges személyiség és nincsenek rossz szokásai sem, nem cigizik vagy szerencsejátékfüggő vagy ilyesmi. Azért az ilyen pasik elég ritkák nem? Ti lecsapnátok rá?

2017. nov. 4. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem csapnék le rá, mert hogy kinek milyen személyiség/külső jön be az igen szubjektív, így nem biztos, hogy a sokak által tökéletesnek látott arc/akármi nekem is tetszene. Nekem például sokkal jobban tetszik a nagyon vékony alkat. De arcra sem azok jönnek be, akik tipikusan jóképűek. Humorérzékből is sokféle van. Ha személyesen találkoznék vele, akkor abból kiderülne, hogy mennyire találjuk egymást jó társaságnak, de egy ilyen leírásból nem lehet megmondani.
2017. nov. 4. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Hát igen.

Én pontosan ilyen vagyok.

2017. nov. 4. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Én pont ilyen vagyok, és még szűz is vagyok. Csak rád várok, kedves kérdező.
2017. nov. 4. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Aki így kinéz ebben az országban,az vagy vegyes házasságból származik vagy nem is magyar.

Ha nem lenne párom, viszont bejönnék neki és nem akarná rám tukmálni az ő folyton eljárós életmódját és nem várja el,hogy Chopin-darabot zongorázzak,nyista gáz.

2017. nov. 5. 00:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy ritka, hanem az, hogy a büdös életben nem lesz tartós kapcsolata. Nem azért, mert nem lehet, hanem mert pont az ilyenek azok, akik élni akarnak a lehetőséggel, hogy mindenkit megkaphatnak -tisztelet a kivételnek. Lehet valaki akármilyen jó, ha nem alkalmas lelkileg/agyilag komoly kapcsolatra, mert mindig húzza kifelé a kapcsolatból a farka, és "az a sok szép nő"...
2017. nov. 5. 04:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Ilyen sok további kritériumot szabadon hagysz?

Meg se határoztad a hajszínét, a testmagasságát cm-re pontosan, vagy a vércsoportját.

Most komolyan, neked jó lenne bármilyen vércsoportú hapsi???

(Egyébként én a fenti listát csak annyival egészíteném ki: világos barna haj, kék szem, 186,45 cm, és AB. Várom a jelentkezőket )

2017. nov. 5. 06:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Amiért nincs olyan nő aki ezt kompenzálni tudná a másik oldalról:)
2017. nov. 5. 10:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a hangszeren kívül stimmel, bár most már nem olyan keskeny a csípőm, mint amikor versenyre készültem.
2017. nov. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!