Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka egy ilyen pasi?
Olyan aki külsőre: nagyon jóképű, tökéletes arca van, nagyon szép szeme, szép mosolya fehér fogakkal, gödröcskékkel mikor mosolyog. A teste is jó, alapból széles vállak, keskeny csípő de amúgy izmos, látszik rajta, hogy sportol, férfias.
Személyiségre nagyon intelligens, jóindulatú, kedves és humoros. Magabiztos és ambiciózus aki sikeres az életben. Nagyon jó társaság. Cuki is. Imádja az állatokat is. Még hangszeren is játszik. A rossz tulajdonságai igazából olyan kis apróságok, de semmi durva, ritka de egy egészséges személyiség és nincsenek rossz szokásai sem, nem cigizik vagy szerencsejátékfüggő vagy ilyesmi. Azért az ilyen pasik elég ritkák nem? Ti lecsapnátok rá?
Hát igen.
Én pontosan ilyen vagyok.
Aki így kinéz ebben az országban,az vagy vegyes házasságból származik vagy nem is magyar.
Ha nem lenne párom, viszont bejönnék neki és nem akarná rám tukmálni az ő folyton eljárós életmódját és nem várja el,hogy Chopin-darabot zongorázzak,nyista gáz.
Ilyen sok további kritériumot szabadon hagysz?
Meg se határoztad a hajszínét, a testmagasságát cm-re pontosan, vagy a vércsoportját.
Most komolyan, neked jó lenne bármilyen vércsoportú hapsi???
(Egyébként én a fenti listát csak annyival egészíteném ki: világos barna haj, kék szem, 186,45 cm, és AB. Várom a jelentkezőket )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!