Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elbukta a tesztet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbukta a tesztet, vagy megérdemel még egy esélyt?

Figyelt kérdés

Az volt az érzésem , hogy odavan értem, hetek óta , ahogy nézett , dicsért , bókolt stb , Egyszer gondoltam megpróbálom ha tényleg igaz , mondtam neki , hogy el kell menjek a céges rendezvényre , de az autóm szervizben es inkább lemondanám .Erre ajánlotta , hogy elvisz a sajátján másnap

Gondoltam ok, legalább az új csaj , aki nagyon környékezte a kiszemeltem , láthatja , hogy visz engem ( ezt kettesben beszéltük )

Másnap azonban furcsán viselkedett , és viszzalépett , hogy jobb ha nem visz senkit magával , ne legyen félreértés .

Ezt elfogadtam

Rá egy hónapra hallom hogy a kolleganöm aki környékezte kérdi , hogy akkor mikor indulunk ? ( vitte egy gyulésre) és nézem a pasit , ahogy egyik lábáról a másikra áll és toporog zavartan , hogy most , csak veszem a kabátom

És tudta , hogy látom ezt és hallom

Nagyon fájt , hogy a másikat viszi , lehet az bátrabb volt , konkrétabb .

Lényeg , ezt nem tudom megbocsájtani, elfelejteni , habár semmi okom haragudni , joga van tenni amit akar

Kollegak mar kezdtek röhögni rajtam , hogy velem akkor foglalkozik és bókol ha nincs ott a másik

Most meg azt mondja, hogy amit láttam az csak segitseg volt és semmi köze ahhoz a nöhöz és találkozzunk mert nagyon kiván és mindig én kellettem neki

2020. febr. 22. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőkből mint te vagy lesznek olyan feleségek akik mindig megbocsátjàk a férjük hűtlenségét, szeretőt tathat akàr nyiltan is, mindegy hogy a nő szenved, akkor is jó a pasi.
2020. febr. 22. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Úristen,én 2 ilyen libából inkább a kezemet választanám.....29f
2020. febr. 22. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a nő akit megvédett veled szemben?

Látványosan a másikért van oda, mit szaladgálsz utána és bebeszéled magadnak, hogy te kellesz neki.. elvinni nem volt hajlandó..

Ha ez ugyanaz a történet akkor a másik lány épp abortuszon volt és nem tud pár hétig lefeküdni a pasival azért keres téged..

Ha nem ugyanaz a két sztori akkor meg elképzelésem sincs, hogy hány pasi után csorgatod a nyálad... ez akiről most a kérdés született ez nem házas ember most?

2020. febr. 22. 14:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem házas . Ki szaladgál , ha ö hivogat , esdekel és keres , ha az szaladgálás , hogy felveszem neki a telefont , akkor szaladgálok
2020. febr. 22. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Neki egy kiadós szexre kéne esély. Te döntésed...
2020. febr. 22. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!