Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjem el vele újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rókakómax kérdése:

Hogyan kezdjem el vele újra a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Fél éve viszonyom volt egy 18 éves lánnyal. Két nappal ezután teljesen ignoráltam őt. Egy baráti társaságban töltöttünk időt többször. Ekkor egy tányérból evett velem és mindig átkarolt, de én továbbra is kizártam őt.

Utána azt éreztem, hogy utál, mert nagyon ellenségesen viselkedett.

Ezt követően már Facebookon sem írt rám.

Most, hogy eltelt egy kis idő, hogyan próbàlhatnék vele kapcsolatba lépni?

21/F

2020. febr. 21. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy, valószínűleg már mással van, aki nem zárta ki elsőre.
2020. febr. 21. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor levakartad, mert nem jön be neked, most meg nincs kivel dugjál, jó lenne ő is mi?
2020. febr. 21. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Aligha lesz bizalma feléd, pedig bizonyára bejöttél neki, ha mindig átkarolt, csakhogy a türelemnek is van határa.
2020. febr. 21. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan nem fog már nyitni feléd. Tanult a hibájából.
2020. febr. 21. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ha akkor nem volt vér a pucádban megmondani, hogy nem akarsz többet, akkor most hagyd békén.
2020. febr. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!