Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti örülnétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ha a párotok azért jönne össze veletek mert úgy érzi a halott férje vagy felesége lelke belétek költözött?

Figyelt kérdés
Van itt most ez a Vajna Timi. Hát "csóri" új csávónak elég gáz, hogy ezt nyilatkozza le a Timike. "Azért vagyok veled mert a volt férjem jut rólad eszembe."
2020. febr. 20. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor inkább szeressen a pénzemért! 😂
2020. febr. 20. 14:48
 12/15 A kérdező kommentje:

"Néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő."

Szerinted ezt nem azt jelentni, hogy ő jut róla eszébe?

Ne beszélj már hülyeséget...

2020. febr. 20. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem örülnék ilyen dolognak.
2020. febr. 20. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért találta ki Vajna Timi ezt a sztorit,hogy ne beszéljenek róla rosszakat.Így védekezik előre.mielőtt megszólják.Mert ugye,ha olyan nagy lett volna a szerelem a férjével,nem jönne össze kevesebb mint egy évvel a férje halála után mással. Legtöbb ember pár év együttlét majd szakítás után sem esik ilyen gyorsan szerelembe.Na,de nem vagyunk egyformák.De mivel Timi életében minden megtörténhet,lehet tényleg Zoliba költözött Andy lelke....🤷‍♀️
2020. febr. 20. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék az elhunyt feleség gazdateste lenni.

Neeee!!!! Brrr!

Ijesztő lenne hogy egy ruhának néznek, egy tárgynak akit használni akarnak. A legijesztőbb amit a férfi mond mert ezzel azt mondja hogy én csak egy eszköz lennék hogy együtt lehessen az asszonnyal és engem nem is szeretne.

2020. febr. 23. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!