Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitségre lenne szükségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Roviden a sztori, van egy kollégano aki nagyon megtetszett de van barátja, én elég kitarto tipus vagyok, ezért lassan 3 honapja probálkozom vagyis probálkoztam.

Eleinte elég egyértelmu jeleket adott hogy tetszem neki, és valami megfogott benne, de ahogy kezdtek komolyra fordulni a dolgok már egy kicsit távolságtartobb lett. Kuldtem neki 60 száll rozsát a munkahelyre meg minden félét probáltam hogy legalább egy randira jussunk el, de csak játszott tovább. Én meg elégé beleéltem magam ha mindentmegteszek osszejohet.

A lényeg hogy most nagyon magam alatt vagyok és még 2 honapig vele kell dolgoznom és kb mindennap látom....

igazábol tanácsra lenne szükségem...egyszeruen nem tudom kezelni a helyzetet.

Onmarcangolásnak nincs értelme és jelenleg ezt csinálom.

24/F

2020. febr. 19. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudlak sajnalni. Csavoja van es te beleoltel csomo energiat, aztan jott a karma. A no csak elvezte, hogy legyeskedsz korulotte. Majd kihevered.
2020. febr. 19. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
igazad lehet igy még nem is gondoltam rá
2020. febr. 19. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználta a naívságodat, hisz tudtad van párja ő meg csak szórakozott veled és röhögött rajtad, hogy miket csinálsz... fogd fel úgy, hogy ez a csaj jól megszivatott és hamar elfogod felejteni, hogy mekkora genyó valójában ez a csaj. Bár ilyen csaj ne is kelljen neked, hisz a barátja mellett engedte, hogy nyomulgass valamilyen szinten, mégha tudta is hogy csak szivat.
2020. febr. 19. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki ezek után, hogy nem jöttetek össze!
2020. febr. 19. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Arra kivancsi lennek hogy a csaj mit csinált a 60 szal rozsaval?

Vajon kidobta jazafele menet az elso kukaba? Vagy hazavitte? Ha hazavitte mit mondott a parjanak honnan van?

Te igy tele vagy hogy 30 40kt koltesz viragra? Miert pont 60szal rozsat kuldtel?

Nem lett volna eleg mondjuk 8? Kevesebhe kerul, de az uzenet ugy is atmegy..

Tenyleg erdekel..

2020. febr. 20. 10:58
 6/6 A kérdező kommentje:

kuldott képet hogy a szobájaban van, szoval még mindig megvan neki, hát a párja nincs itt hanem kb 800km-el odébb.

Gondoltam egyszer élunk, miért ne, hátha igent mondd egy randira...de nem.

2020. febr. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!