Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek a "művész lányok" jönnek be? Szerintetek mennyire lehet esélye náluk egy teljesen polgári életet élő férfinak?
Figyelt kérdés
A művész lányok alatt nem feltétlen azokat értem, akiknek ilyen a munkája, én ennél tágabban értelmezem, azokra gondolok, akik kicsit elvontabban gondolkodnak, talán picit "lököttek" is lehetnek, és érdekli őket az alternítv (nem mainstream) irodalom, zene stb, és értik is hogy miről szól. Sajnos eddig összesen 3 ilyen lányt ismerhettem meg jobban, és egyikőjükkel sem volt szerencsém. A pechem, hogy ha "normál" lányokkal vagyok, akkor sosem érzem azt a vibrációt amit a művész lányoknál érzek. Elmegyünk ide meg oda meg beszélünk a semmiről, szóval olyankor hiányzik valami. A probléma, hogy nekem első ránézésre nem sok közöm van hozzájuk, az életemben nem sok teret engedek az irracionalitásnak, miután szegény családból származom és ahhoz hogy ebből kitörjek el kell fogadni a normál játékszabályokat és sok időt kell töltenem tanulással pénzkereséssel (szerencsére most már nem állok rosszul e téren). Szóval mit javasolnátok, hogy érdemes ismerkedni ilyen lányokkal? egyébként magamról: végzős egyetemista vagyok, 185 cm, rendszresen sportolok2020. febr. 19. 10:12
11/11 anonim válasza:
Szia!
Férjem teljesen a racionalitás talaján áll. Én tipikus művészlélek vagyok, a klasszikusnak vett értelemben, mindig az is voltam. 20 éves voltam mikor megismerkedtünk, szóval nem igaz általában, hogy nem friss husik. Abban viszont egyetértek, hogy mindig is egy stabil férfire vágytam. Főleg érzelmileg és mentálisan mivel gyerekkoromban apám nem csak agresszív, hanem kicsapongó is volt. Az alkohol és annak elvonása is kiszámíthatatlanná tette. Így a férjemben mindent megtaláltam, ami egyébként hiányzott az életmből. Több, mint 10 éve vagyunk együtt.
Nem az a kifejezetten romantikus típus, amire a nők többsége vágyik. Ugyanakkor nagyon jó ember, szorgalmas. Mindent megtesz értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!