Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Arcra és testre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Arcra és testre hogy kell kinéznie annak a férfinak, aki ha leállít titeket az utcán és azt mondja hogy:Azonnal kövessetek az ágyba! :, szó nélkül mennétek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
2%
A megszólítás helyesen: R ingyók!
2020. febr. 4. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Óvodás vagy?
2020. febr. 4. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Max. végighallgatom, amit mond, ha látszik, hogy nem az idő vagy cigi kell neki, de idegennel nem szexelek.
2020. febr. 4. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen nincs. Nagy rajongója vagyok Jason Momoának meg Henry Cavillnek (kizárólag a Witcheres jelmezében, persze, Supermanként nem tetszik) külső szempontjából, ennek ellenére még személyesen őket is visszautasítanám egy ilyen szöveg után. Legalább egy kávéra hívjon meg, ha már :D Nem vagyok nagy igényű, sose kérettem magam sokáig, de azért na, nálam is van egy határ.
2020. febr. 4. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs.
2020. febr. 4. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
:D Szerintem nincs olyan férfi akit ne röhögnék pofán egy ilyen ordenáré megnyilvánulás után. Legalább egy italra vagy vacsorára fussa már de ez így odavetve, hogy kövessem az ágyba, méghozzá azonnal. Ez nagyon a legalja úgyhogy felőlem nézhet ki bárhogy. Egy randi után egyébként Kit Haringtont pl szívesen követném az ágyba.
2020. febr. 4. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kit Haringtont én is, de azért fűznie kellene egy darabig...és bizonyítania, hogy normális pasi nem egy elszállt sggfej.
2020. febr. 4. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó utcában jársz jól sem kell kinézned, csak villantani a pénzt és megy is veled a munkáslány.
2020. febr. 4. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD Ezen jót nevettem.
2020. febr. 4. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Arcra legyen símaszkos. És tartson fegyvert a tarkómhoz, akkor tuti meg se mukkanok és oda megyek ahova mondja :D
2020. febr. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!