Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok kivel mennétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kivel mennétek el előbb randira?

Figyelt kérdés
Egy olyan pasival aki ismeretlenül ír nektek Facebookon hogy szimpatikusak vagytok neki vagy egy olyan pasival aki nappal utcán vagy buszmegállóban szólít le titeket hogy tetszettek neki?
2019. júl. 1. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2., mert az első képtelenség.
2019. júl. 1. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel sem.
2019. júl. 1. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Egyikkel sem. Aki olyan szöveggel jön oda, hogy tetszem neki az felejtős. Kb mint mikor bemész a boltba és azt mondod, hogy azt a csirkemellet kérem mert az a szép.

De olyannal aki ismeretlenül rámír facebookon és már azonnal ismerkedni akar soha nem randiznék. Szóval inkább az aki élőben szólít le. De ne ilyen "teccessz" dumával, mondjon valami érdekeset, vegyen észre más dolgokat is mint a külsőm.

2019. júl. 1. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Másodikkal, sokkal inkább. Facebookon én még értelmes megkeresést nem kaptam, az "áll rád a fa#&szom" nem valami imponáló.
2019. júl. 1. 18:38
 5/11 anonim ***** válasza:

valamiért tényleg tartózkodnak ettől a lányok

néhány éve volt hogy egy buliban "egymásra találtunk" egy csajjal, majd amikor be akart jelölni a facebookon látta meg hogy letiltott engem

mert előtte X éve írtam neki, csak annyi hogy Szia :)

hát kellemetlenül is érezte magát utána :D

2019. júl. 1. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

#3. Olyan az életbe nem volt még veled, akinek nem tetszettél, de nem is lesz, hidd el. :)

32/f

2019. júl. 1. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
5-ős ezt nagyon adom neten nagyon menők a lányok de valóságban meg már le dobják a bugyijukat 😅😅😂😂 de ez amit írtál nagyon kínos lehetett!
2019. júl. 1. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 Nem az a baj, hogy tetszem neki, nyilván ez alap ha már valaki ismerkedni akar. De ne az legyen már az egyetlen amit ki tud nyögni egy beszélgetés kezdeteként, hogy "tetszel" és ne akarjon már egyből feleségül venni csak mert tetszem neki.
2019. júl. 1. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyik se vonzó lehetőség, de akkor inkább a második.
2019. júl. 1. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:

A második.

Ha élőben látom,előbb el tudom dönteni tetszik e nekem is.

2019. júl. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!