Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van más is akinek a "művész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is akinek a "művész lányok" jönnek be? Szerintetek mennyire lehet esélye náluk egy teljesen polgári életet élő férfinak?

Figyelt kérdés
A művész lányok alatt nem feltétlen azokat értem, akiknek ilyen a munkája, én ennél tágabban értelmezem, azokra gondolok, akik kicsit elvontabban gondolkodnak, talán picit "lököttek" is lehetnek, és érdekli őket az alternítv (nem mainstream) irodalom, zene stb, és értik is hogy miről szól. Sajnos eddig összesen 3 ilyen lányt ismerhettem meg jobban, és egyikőjükkel sem volt szerencsém. A pechem, hogy ha "normál" lányokkal vagyok, akkor sosem érzem azt a vibrációt amit a művész lányoknál érzek. Elmegyünk ide meg oda meg beszélünk a semmiről, szóval olyankor hiányzik valami. A probléma, hogy nekem első ránézésre nem sok közöm van hozzájuk, az életemben nem sok teret engedek az irracionalitásnak, miután szegény családból származom és ahhoz hogy ebből kitörjek el kell fogadni a normál játékszabályokat és sok időt kell töltenem tanulással pénzkereséssel (szerencsére most már nem állok rosszul e téren). Szóval mit javasolnátok, hogy érdemes ismerkedni ilyen lányokkal? egyébként magamról: végzős egyetemista vagyok, 185 cm, rendszresen sportolok

2020. febr. 19. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Diszkrét társkeresési hirdetés. :)
2020. febr. 19. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sok esély van :)

20F

2020. febr. 19. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen jól működik. A feleségem elismert képzőművész, énekes és táncos. 6 éve együtt vagyunk, 2 éve házasok.
2020. febr. 19. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Én ilyen vagyok bár a páromnak is van némi művészeti hajlama
2020. febr. 19. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Én ilyen nő vagyok, mint amilyet leírtál. Az előző párom programozó, semmi köze nem volt az én kis elvont lelkületemhez, de a hétköznapokban tök jól kiegészítettük egymást, és a mai napig jó barátok vagyunk.

Ahogy ismerek még egy-két művészlélek csajszit, akiknek a párjuk egyáltalán nem művészlélek, mégis működik.

Szerintem engedd el kicsit magad - oké, hogy az élet bizonyos területein nem engedsz az irracionalitásnak, pl. munka vagy pénzkereset, hiszen ez a megélhetés, de az élet más területein nyugodtan megteheted.

És hogy hogy érdemes ismerkedni? Úgy, hogy magadat adod; ha valaki beléd szeret, úgyis abba fog beleszeretni, aki vagy, nem abba, aminek mutatni akarod magad.

2020. febr. 19. 10:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazából művészeti hajlamom nekem is van, de ezt a középiskola után, mióta nincsenek irodalom meg rajz órák nem igazán éltem ki, inkább amitől félek, hogy a mostani haszonelvű életmódom elriasztja ezeket a lányokat
2020. febr. 19. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló lány vagyok, mint amilyet leírtál, nálam az irodalom és film a nagy szenvedélyem.

Nekem sose volt kikötés, hogy a párom is foglalkozzon ezekkel, de a barátommal az azonos érdeklődések hoztak össze minket.

22/L

2020. febr. 19. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szia, én zenész nő vagyok és vibrálok állítólag elég erősen, ahogy írtad (mások mondták rám).

Nem egyszerű velem, tény ,hogy másként látok dolgokat. Én nem is tudnék beleilleszkedni a hagyományos munkákba, próbáltam. Aztán feladtam és amióta a zenének élek, sikeres vagyok és boldog 😊

2020. febr. 21. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem altalanositva, lanykorukban baromira nem jon be, aztan mikor megcsomorlottek a bohemelettol, es szukseguk van egy stabil hatorszagra, akkor jon a kepbe egy ilyen pasas. Csak addigra nem azok a friss husik, mint amire te gondolsz.
2020. febr. 23. 11:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó koszonom. Esetleg elarulod ezt miből gondolod, vagy több ilyet láttál is? Van valami tipped amivel mégis közelebb tudnék kerülni hozzájuk?
2020. febr. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!