Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan ember akinek nem adatik meg a szerelem?

Figyelt kérdés
Igazából mindenem megvan, de azt érzem soha nem leszek úgy szerelmes hogy az viszonzásra találjon. Hogy mindent megtaláljak a másikban, ami kell egy jó kapcsolathoz.

2020. febr. 16. 21:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem lehet általánosítani! Szerinted mi a nők igénye?
2020. febr. 17. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem azon múlik, hogy szerintem mik a nők elvárásai. Az min változtat, hogy szerintem mi van? Semmin. Általánosítani nem lehet ez igaz, mert mindig vannak kivételek, de vannak női igények, amik a nők 90-95%-ára igaz. Profi párkapcsolati szakértők szerint is hatalmas hátránya van a 180cm alatti férfiaknak. Ha nem innen a gyakoriról tájékozódsz, hanem valódi nőktől, akkor látod, hogy a többség a nagy péniszt szereti. Minimum 16-17cm. Azt meg mindenki tudja, hogy a nőknek hatalmas igényeik vannak, nem véletlenül készülnek róla viccek, cikkek, memek stb. Ezért lehet kijelenteni, hogy nem lesz barátnőm. A többi igény személy szerint nem érdekel, mert azokban már nagy eltérések lehetnek, de nem vagyok magas és nagy farkam, csak átlagos. Innentől kezdve kár lenne barátnőt keresnem, mert annyi esélyem van, mint megnyerni a lottót.
2020. febr. 17. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
A hármas történetén bekönnyeztem. Hasonló dolgokon mentem és megyek keresztül. Kegyetlen dolog, de legalább tudod, milyen annyira szeretni valakit, hogy gyakorlatilag belehalsz minden áldott nap.
2020. febr. 17. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs annyi magas, nagy farkú, gazdag pasi amennyi nőnek ilyen kellene.

Én nő vagyok, 28 évesen ismertem meg a férjem. Addig rengeteg csalódás ért, mert a családom (anyám) mindenkiről lebeszélt. Én hülye meg hallgattam rá.

25 fölött láttam a barátnőim sem Mr. Tökéleteshez mentek hozzá. A férjem átlagos volt. 176 cm, súlyát nem tudom de vékony, sportos, barna haj, barna szem és szakmunkás és nem volt autója!!! - Én gimnázium + szakma.- Sokat jelentett számomra, hogy jó volt az ágyban és nem voltak felém extra igényei. 16 éve vagyunk együtt. Ja, mostani fiatal (24) éves nőt is tudnék mondani aki gyerekkel az apósánál lakik és alacsony szakmunkás a férje.

Egyszerűen nem értem ezeket a búskomor hozzászólásokat fiatal férfiak részéről. Szerintem a nőknek akkor is kell a pasi, a szex - jobb esetben - ha ahhoz nincs a pasinak modell külseje meg hatalmas vagyona.

2020. febr. 18. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es- ez tévedés, sok nő nem szereti a nagy farkat, mert akinek nincs olyan hosszú hüvelye, egyszerűen nem tudja befogadni. Ami a magasságot illeti, nekem a nagyon magasak 190 körüli és + nem jönnek be, mert idomtalanok, esetlenek sokszor...
aug. 11. 21:06
 16/16 anonim válasza:
12# igaza van, van benne valami igazság, mai világban a nőknek és lányoknak hatalmas az igényeik a többségnek, a nők általában azt mondják meg írják hogy mindegy hogy nézki egy fiú külsőleg mondani könnyű, ha viszont egy fiú oda menne hozzá, akkor a nő el zavarná vagy azt mondaná csak barátság vagy mond valami mást ozt el tűnnek a nők, voltam én is így párszor, pedig külsőleg jól vagyok igaz apró hibákkal de nem feltűnő és nem látszik, ozt még sincs sikerem nem voltam népszerű meg nemis leszek, nem születtem olyanak ez van. Akik hasonló helyzetben vannak mint én csak azokat értem meg, igazad adok abban is hogy a szerelem nem mindenkinek adatik meg, akik azt mondják hogy mindenkinek lehet szerelem, az hazugság.
okt. 21. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!