Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat egy vízvezeték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy vízvezeték szerelőtől?

Figyelt kérdés
Ez a szakmám, egy vállalkozást csinálok vele, amivel megkeresem a betevőmet, valamint az időmmel is magam gazdálkodom, és szerettem is a munkámat. Megismerkedtem egy nővel, aki történesen diplomás, közgazdász. Már több randin is túl vagyunk, de nem értem, hogy mit eszik bennem. Ő tanult, diplomás, tájékozott, művelt nő, ezáltal értékesebb ember is mint Én, mert én csak egy vízvezeték szerelő vagyok. Meg vajon mit fognak gondolni a barátai/barátnői, meg a családja, ha beállít majd Velem, a bunkó fizikai melóssal? Egyszer kérdeztem már Tőle, hogy nem szégyellne e engem, de úgy reagált rá, hogy nem, és le is hurrogott, hogy miért nincs kellő önbizalmam.
2020. febr. 16. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az emberek a lexikális tudásnak. Pedig a gyakorlatiasság is egy olyan adottság amit meg kellene becsülni és nem lenézni. Pár példa: Anyám szabó-varró volt (már nyugdijas) nem volt érettségije de kiszabott!! megvarrt egy menyasszonyi ruhát. Nekem van érettségim de nem tudnám utána csinálni ha tanulnám sem. szabáshoz térlátás,pontosság ügyesség kell. A varráshoz szintén ügyesség,és gyorsaság! Más: A vendéglátó iskolára van rálátásom (ismerősök) Egy fiú szakács akart lenni. Egy év után ott hagyta mert nem volt elég ügyes, gyors, pörgős. Szerencsére a 8-as bizonyítványa jó volt, tehát mehetett még gimnáziumba. Itt a tanagyag bebiflázása semmilyen gondot nem jelentett. Pszichológusnak készül.

Én nem tartom butának ha valaki szakmában van és abban jó. Nem értem mi ez a magyar mentalitás, amit sokan már ki is mondanak ,hogy csak a diplomás számít embernek. Ez már szinte gyűlölet azokkal szemben akik nem főiskolát, egyetemet végeznek. Megértem a kétségeidet Kérdező!

2020. febr. 17. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem az a papír határozza meg hogy te mennyire vagy értékes hanem az hogy hogyan bánsz a többi emberrel. Legyen egy kis önbizalmad és tanuld meg szeretni magadat.
2020. febr. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!