Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan éljem ezt túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem ezt túl?

Figyelt kérdés

Soha többet nem láthatom azt a személyt akit mindennél jobban szeretek a világon...

Villámcsapásként ért a hír...

Semmilyen mód nincs rá hogy ez másképp legyen és ez az egész elviselhetetlen fájdalom nekem.

Hogyan birkozzak meg ezzel? Segítsetek kérlek. Aki hasonló helyzetben volt már az hogy élte túl? Egy világ omlott össze bennem :(

2020. febr. 6. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Velem is ugyanez van :( írhatsz privit, hogy konkrétan mi a helyzet és beszélgethetünk.
2020. febr. 6. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért? Ha leírod az okát talán jobban tudunk segíteni.. Olyan nincs hogy lehetetlen látnod
2020. febr. 6. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

De sokszor hallottam már ezt.

Aztán eltelt 1 hónap...új pasi/új nő ő életem szerelme a mindenem...

2020. febr. 6. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
2020. febr. 6. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyász. Az idő a megoldás, a gyász folyamata, figyelemelterelés pedig segít.
2020. febr. 6. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ: mi történt (ha pontosan nem akarod leírni, nagyjából): Milyen kapcsolat volt köztetek, mit mondott, miképpen szakította meg a kapcsolatot veled, vagy esetleg valami történt vele?
2020. febr. 7. 05:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az idő segíteni fog hidd el, nekem is segített. Én sem láthatom többet őt mert munkahelyet váltott. Magam is ezt tettem.

2020. febr. 8. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szívesen beszélgetnék veled erről.

29/N

2020. febr. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!