Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire beteges, hogy állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteges, hogy állandóan figyelem a kiszemeltem profiljait a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Sokszor nem tudom mi van vele és figyelem őt, hogy egy kis életjelet szerezzek a létéről.

Nem vagyok tini... -_-

26N

2020. febr. 5. 21:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Több profilja is van?

Mit csinálnál olyan pasival, akinek nem lenne fb ja, vagy nem fofllakozna veke, nem posztolna?

2020. febr. 5. 21:16
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Beteges, de én is ezt csinálom.
2020. febr. 5. 21:17
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem posztol, csak figyelem pl. hogy aktív-e..fent van-e chaten...
2020. febr. 5. 21:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem posztol, csak figyelem pl. hogy aktív-e..fent van-e chaten..."

Az addig oké, de ha látod, hogy pl fent van, akkor mi van? Rá is írsz, vagy felírod hogy mikor lépett fel, meg mikor lép ki? Mert az már tényleg beteges lenne.

2020. febr. 5. 21:21
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem figyelem egész nap..

Nem, semmit sem csinálok...nem írok rá...

Jó érzéssel tölt el, ha látom, hogy nem inaktív, annyi időre is tudom, hogy akkor éppen mit csinál, valószínűleg most éppen Ő is böngészi a facebookját..

2020. febr. 5. 21:23
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Mikor qrtak meg utoljára? 🙂

#1 voltam.

2020. febr. 5. 21:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad akkor a kérdést, így már nincs benne semmi furcsa, szerintem.
2020. febr. 5. 21:24
 8/20 A kérdező kommentje:

7-es, régen..

Köszönöm Kedves utolsó, talán így nem érzem magam annyira bolondnak...

2020. febr. 5. 21:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ilyen módon érdeklődsz, mivel akkor épp személyesen nincs lehetőséged. Nem beteges, normális hogy érdekel hiszen új a számodra ami izgalmas. A beteges ellenőrizgetés az más.
2020. febr. 5. 21:36
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Nőként ez tök rendben van ugye, de ha férfi lennél már menne a beteg állatozás :D sztem betegesen megszállott vagy.
2020. febr. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!