Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan róla álmodozok, mit csináljak?
Szia
Nyugodj meg ugyanilyen helyzetben vagyok én is csak annyi a különbség hogy engem már fél éve elutasított ez a személy.Azt hittem jó lesz minden majd szépen elfelejtem de egy suliba járunk minden nap látom őt és teljesen olyan mintha csak minden nap mégjobban tetszene.Minden nap elképzelem milyen lenne újra beszélni és milyen lenne kapcsolatban lenni.Órákon nem bírok figyelni csak arra gondolok mikor láthatom már,ha beszélnek hozzám elkalandozom mindig. A nap kb 80% ában rá gondolok és szinte minden éjszaka róla álmodom.Már kezdem azt hinni hogy ez beteges.Én próbáltam elfoglalni magam minden nap sportolok és szakkörökre is járok de nem segít túl sokat,talán akkor tudom kikapcsolni ezt egy időre ha barátnőkkel vagyok :D egyébként te beszéltél már vele?
16/L
Én fiú vagyok, de ugyan így vagyok egy lánnyal xd.
ezvaneztkeeeszeretni :D.
Mondjuk legalább míg ezen agyalok addig se unatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!