Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van félni valóm szerintetek nem durva ez?
Sziasztok!
Lassan egy éve vagyok együtt a baràtommal akivel össze vagyunk költözve most vettünk ki egy albérletet. Előttem 9 évig volt egy párkapcsolata de a làny otthagyta. Ezzel a lánnyal napi kapcsolatban van valamilyen formában. A múltkor elkaptam egy telefonbeszélgetést amibe úgy tett az exének H nem egyedül költözött ebbe az albérletbe és H én próbáltam veled békülni de nem akartál velem holott tudom H érzel iràntam és én tovabbléptem de elzàrtalak a szívembe. És én is vonzodom hozzád ezt csak egy hülye nem veszi észre...àlmodok rólad és H ha nem hiànyoznàl nem keresnélek naponta bàrmiyen formàban érdekel H mivan veled. De a jövőt soha nem tudhatjuk persze nem kérhetem H vàrjàl ràm ha ossszejössz valaki màssal akkor össze...na és ezen elhültem. Nem elég H el kell tűrnöm H találkozgatnak meg napi kapcsolatban vannak még egy ilyet is hallok. Ti szerintetek van félni valóm??hogy vissza megy hozzà?? Ha engem szeret miért vonzódik az exéhez? Egyàltalàn miért kell vele a napi kapcsolatott tartani? Szerintetek nem durva ez??? Mit gondoltok erről?
#12 :D
#8 Nem érdekelne, hogy hány éve ismeri, ha most te vagy az élete része, veled lakik együtt, akkor tiszteljen meg annyival, hogy a múltat lezárja, ha nem is teljesen, de annyira legalább, hogy ez ne okozzon problémát a közös életetekben. De a te pasidat ez fullra nem érdekli, hisz még mindig őt szereti, és rohanna hozzá, ha az ex is benne lenne. Undorító egy ilyen pasi, tuti nem viselném el egy percig sem ezt a megalázó helyzetet.
Kérdező,
téged tényleg annyira elvakít a szerelem, hogy valóban vak vagy? A pasid 15 évnyi ismeretségét és a 9 évnyi együttlétét le kell kakilnod!!! Semmi közöd hozzá, ezért melletted ne nosztalgiázzon!
Te jelenleg csak pótlék vagy neki, egy szélhámosnak.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!