Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól ráztam le a nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól ráztam le a nőt aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy nálam klasszisokkal más szinten lévő nő akivel haverok vagyunk. 30 éves, én 34, a kapcsolat szinte “milyen az időjárás?” jellegű, de jókat beszélgetünk. Nagyon tetszik nekem, de nem lenne esélyem nála. A legjobb barátnője pénteken odajött hozzám és megkérdezte, hogy bejön nekem a Lilla? Én erre annyit mondtam, hogy jön ez ide? Haverságban ez nem téma. Még párszor kérdezgette de végig ilyeneket mondtam, hogy szóba se jött ez a dolog köztünk, satöbbi. Aztán békén hagyott. Szerintem azért kérdezgette, mert azt hitték ki akarok kezdeni vele és az nem tetszett volna neki. Így akarta megtudni, hogy mit akarok tőle, vajon azt amit a többi férfi is? Szombat este találkoztunk és ugyanúgy viselkedett mint előtte. Szerintem ezzel is bebizonyosodott, hogy ez egy teszt volt. Jól látom szerintetek is?
2020. febr. 3. 00:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekes játszmák és borzasztó éretlen hozzáállás 34 évesen.. elnézést kérek a valódi férfi társaimtól miattad.
2020. febr. 3. 00:25
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Jó eséllyel a Lilla küldte a barátnőjét, hogy tapogatozzon nálad, mert bejössz neki :DDD
2020. febr. 3. 00:36
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
34 évesen nem lehetsz ekkora lúzer.. Megmondhattad volna, hogy igen, de nem vagyunk ilyen viszonyban.
2020. febr. 3. 00:41
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Ebből a szándékosan együgyű fogalmazásbol nekem egyértelmü hogy kamu
2020. febr. 3. 01:06
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
81% az hát
2020. febr. 3. 01:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért rázod le aki tetszik neked? Ezt most nem is értem? Derogál kimondani hogy ja, bejön? Dedós vagy.
2020. febr. 3. 06:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de te hülye vagy.

Ha eddig nem kezdtél ki vele, akkor nem hitte azt. Inkább azért kérdezte a barátnő, mert a Lillanak tetszel és elmondta neki.

Hogy a kerdezoskodesre ő kérte meg a barátnőt, vagy maganakciója volt, azt nem tudom.

2020. febr. 3. 08:13
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Elsővel egyetértek. 34 éves nőként ennél azért jóval érettebbnek gondolnám a kortársaimat. Így elnézést sem kell kérni a nevedben.

Rajtad messziről süthet, hogy buta vagy.

Bocs, de ez az igazság. Ezt a tinis játszmázás mint olyant legkésőbb 20-on évesen ki KÉNE nőni...

2020. febr. 3. 09:20
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csajozós fajta. Főleg emiatt mert sok nő így viselkedett velem ahogy ti válaszolók is. Lúzer, férfiatlan, stb. Mindet megkaptam fiatalon, így inkább nem is próbálkoztam.

Egy magára adó de csúnya kategóriába tartozó 170 centi magas ember vagyok. A nő gyönyörű haj, szem, arc, sportos test. Igaz ő is alacsonyabb, 155 cm de miért ne a magas férfiak jönnének be neki mint mindenkinek? Furcsálltam hogy 30 évesen a barátnő jön oda, mert semmi előjele nem volt az egésznek. Úgy beszélgetünk mint ahogy a főnöknőmmel szoktunk kb. Semmi erotikus utalás vagy kétértelmű dolog. Ezért gondoltam arra hogy a nő (Lilla) barátságot gondol és nem akarja hogy egy lúzer félreértse és rászálljon. Ezért jött a barátnő gyerekes módon hogy még időben le tudjon rázni. Erre utal az is, hogy Lilla ugyanúgy viselkedett velem miután azt mondtam gyakorlatilag, hogy nem akarok tőle semmit.

2020. febr. 3. 09:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Erre utal az is, hogy Lilla ugyanúgy viselkedett velem miután azt mondtam gyakorlatilag, hogy nem akarok tőle semmit."

EZ csak annyit jelent, hogy tudomásul vette és van benne tartás.

2020. febr. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!