Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól ráztam le a nőt aki tetszik nekem?
Bocs, de te hülye vagy.
Ha eddig nem kezdtél ki vele, akkor nem hitte azt. Inkább azért kérdezte a barátnő, mert a Lillanak tetszel és elmondta neki.
Hogy a kerdezoskodesre ő kérte meg a barátnőt, vagy maganakciója volt, azt nem tudom.
Elsővel egyetértek. 34 éves nőként ennél azért jóval érettebbnek gondolnám a kortársaimat. Így elnézést sem kell kérni a nevedben.
Rajtad messziről süthet, hogy buta vagy.
Bocs, de ez az igazság. Ezt a tinis játszmázás mint olyant legkésőbb 20-on évesen ki KÉNE nőni...
Nem vagyok csajozós fajta. Főleg emiatt mert sok nő így viselkedett velem ahogy ti válaszolók is. Lúzer, férfiatlan, stb. Mindet megkaptam fiatalon, így inkább nem is próbálkoztam.
Egy magára adó de csúnya kategóriába tartozó 170 centi magas ember vagyok. A nő gyönyörű haj, szem, arc, sportos test. Igaz ő is alacsonyabb, 155 cm de miért ne a magas férfiak jönnének be neki mint mindenkinek? Furcsálltam hogy 30 évesen a barátnő jön oda, mert semmi előjele nem volt az egésznek. Úgy beszélgetünk mint ahogy a főnöknőmmel szoktunk kb. Semmi erotikus utalás vagy kétértelmű dolog. Ezért gondoltam arra hogy a nő (Lilla) barátságot gondol és nem akarja hogy egy lúzer félreértse és rászálljon. Ezért jött a barátnő gyerekes módon hogy még időben le tudjon rázni. Erre utal az is, hogy Lilla ugyanúgy viselkedett velem miután azt mondtam gyakorlatilag, hogy nem akarok tőle semmit.
"Erre utal az is, hogy Lilla ugyanúgy viselkedett velem miután azt mondtam gyakorlatilag, hogy nem akarok tőle semmit."
EZ csak annyit jelent, hogy tudomásul vette és van benne tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!