Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Égő ha elmondom egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égő ha elmondom egy 31 éves férfinek hogy tetszik nekem és aztán visszautasít? 20/L

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon tetszik nekem, viszont félek hogy elmondom neki és aztán mégsem lesz koztunk semmi.

Tudom hogy vannak ennel nagyobb problemak is az eletben de ez nekem nagyon sokat szamit.

Meg ugye 31 éves en meg 20, engem nem zavar de lehet hogy pont ezert fog visszautasítani.

2020. jan. 16. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem égő.
2020. jan. 16. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem az. Én a helyében szúrnálak, ha bejönnél. 32F
2020. jan. 16. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

"Gáz ha elmondom egy férfinak hogy tetszik nekem? És ha visszautasít akkor mivan? Belehalok 20/L"

Gondolom te vagy, eltelt egy hét, és nem tettél semmit?

2020. jan. 16. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Az üzletben való vásárlás is ilyen: válogatok a kínálat között. Aztán az egyiket megveszem, elviszem.

A társkeresés abból áll, hogy közelítek, ajánlom magam (tettekkel, vagy szóban). A másik pedig vál/ogat/aszt. Ha nem áll kötélnek, kicsit fájhat, de van helyette másik.

2020. jan. 16. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kínosnak fogod érezni, legyen akármilyen kedves.

Mondjuk ez ilyen gimnazista stílus hogy lerohanod a másikat hogy nagyon tetszik, semmi értelme. Még ha tetszene a lány nekem, akkor is furának találnék egy iylen vallomást. Hívd el valahova.

2020. jan. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!