Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már az életetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már az életetekben "tiltott" szerelem? Miért volt az? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Volt, mert a szeretőm volt, vége lett
2020. febr. 2. 23:07
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Anyuék nagyon nem bírták az illetőt.Nagy szerelem volt és persze vége lett:)
2020. febr. 2. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
5%

Volt, vagy van?

Bonyolult.

Szakításom után megismertem egy pasit a munkahelyemen és egyszer úgy alakult minden, hogy csókolóztam vele, aztán volt, hogy iszogattunk, meg hasonlók. Miután távolabb került tőlem sokat hívott, írt nekem, aztán kiderült, hogy roma. Ez nagyon sokkolt engem. A családom kitagadott volna, ha hazahozom.

A kapcsolat egy idő után megszakadt, pedig oda voltam érte. Összejöttem egy másik férfival, de egy idő után rossz kapcsolat alakult ki köztünk, és pont ekkor megkeresett a "tiltott szerelem" is, ismét beszélni kezdtem vele. Azóta szabad vagyok, beszéltünk kezdtünk megint, sőt mi több, szerelmet vallott nekem ittas állapotban, de azóta nem keres. Fogalmam sincs mi lesz. Lehet, hogy én fogom Őt keresni és elmondom neki, hogy én is ugyanígy érzek. A kapcsolatom alatt is minden nap rá gondoltam. Hátha könnyebb lesz Nekem ezek után.

2020. febr. 2. 23:21
 4/13 A kérdező kommentje:
3. Na hasonló a helyzetem. És ha te is bevallod az érzéseid? Mi lesz a szüleiddel?
2020. febr. 2. 23:27
 5/13 anonim ***** válasza:
2%
Volt egy pár. Mind foglalt férfi volt sajnos.
2020. febr. 2. 23:58
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Unokatesómat majdnem kitagadták az anyjáék, mert roma sráctól esett teherbe. Képzelj el egy gazdag és sznob családot, akik úgy néznek arra, aki turiból öltözködik, mintha leprás volna. És ebben a családban ez történt! Rá akarták kényszeríteni unokatesómat, hogy vetesse el, de nem volt hajlandó. Ment ám a hisztéria rendesen. Aztán megszületett a kicsi és csak lecsitultak az indulatok. Ráadásul ez egy nagyon intelligens, szimpatikus roma srác, még szakmája is elég normális van. Azóta született még egy gyerekük, nagyon szépen élnek és boldogok, de a tüske valamennyire ott van mindenkiben. Én örülök nekik, mert érződik rajtuk, hogy így van jól. Viszont hallottam más sztorit, ahol a húg jött össze egy romával és ott meg a bátyja nem békélt meg a helyzettel. Született egy gyerekük is, aztán a roma srác lelépett, állítólag meg is lopta a nőt. A húg és a bátty viszonya megromlott emiatt végleg. De valamennyire itt igaza lett a báttynak, mert ha jól tudom, ilyen semmirekellő volt a srác. Ha iszik, az már nem jó előjel.
2020. febr. 3. 02:59
 7/13 anonim ***** válasza:
15%

Volt. Egy férfi 3 gyerekkel, asszonnyal. Szüleim is ellenezték. De mégis összejöttünk, felvállaltuk egymást, gyerekek velünk vannak, szülők is elfogadták a dolgot.

Ez is mutatja, ha két ember szereti egymást és bátor, akkor senki, semmi nem állhat az útba.

2020. febr. 3. 07:14
 8/13 anonim ***** válasza:
13%
7-es vagyok, az én párom is roma. De nagyon rendes, dolgozik, nem iszik, családcentrikus, mindig számíthatok rá.
2020. febr. 3. 07:17
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Az unokahúgon 16 évesen összejött egy cigàny gyerekkel. A szülei tiltottàk. Amikor betöltötte a 18 at a csávó érte jött egy piros ladàval és elvitte. 2 év múlva jött vissza a szüleihez sírva egy pulyával. Most egyedül neveli a szüleinél.
2020. febr. 3. 07:36
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Volt, szintén a szüleim nem kedvelték. De én kitartottam mellette, megismerték, megszerették. 7 évig voltunk együtt. (első szerelem volt, első kapcsolat, első minden ;)
2020. febr. 3. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!