Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Régen a nő egyetlen értéke a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen a nő egyetlen értéke a szüzessege volt. Majd maximum a termékenysége. Ma mi teszi a nőt értékessé?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

A kérdésed első két mondata sem fedi a valóságot. Nem csupán ezek voltak a nő EGYETLEN értékei, hanem azok is, amiket az előttem válaszolók már megírtak.

Ffi.

2020. febr. 2. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

Szánalmas vagy kérdező. Szerintem is mássz vissza a fára.

Amúgy régen sem így volt.

2020. febr. 2. 14:56
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mássz vissza a fára
2020. febr. 2. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is mássz vissza a fára.
2020. febr. 2. 15:05
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
"Régen a nő egyetlen értéke a szüzessege volt." Ez k-rvára nem igaz, olvasnod kéne pár könyvet, de ahhoz meg lusta vagy.
2020. febr. 2. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
18%
8as egész jót mond. Nő értéke támasza társa a férfinak. Érték ha jól főz ha házias. Talán érték ha jó az ágyban,hiába szűk és minden aktus után terhes marad ,ha olyan az ágyban mint egy odvas fa. Ha már szülni tud fel is kell a gyereket szépen nevelni,az is egy érték ha jó anyuka. És még millió van volt lesz.
2020. febr. 2. 16:07
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

Az ember értékét nem az adja meg, mennyiben képes a fajfenntartásra, legyen nő vagy férfi. Se a szüzesség, se a termékenység nem érték így a kérdésed első fele már hátast dobott a Lánchídról.

Már maga az is hülye kijelentés, hogy egy embert valami tesz értékessé és nem csak úgy magába értékes mert nem is tudom...emberi, érző lény? Ja persze, ezt ki kell emelnem: az emberek közé sorolom a nőket is. Lehet te nem, de én így vizsgálom a kérdést.

Vagy mit értesz érték alatt? Amitől valaki számára vonzó lehet? Amitől hasznára van a társadalomnak? Amit a kor megkíván, mint nőideál? Ami hatására a nagyságos férfiúi tekintélyed hajlandó a tisztelet egy csíráját mutatni egy...ugh... nő (fúj) iránt? Mert ha ezek közül bármelyik is, akkor is hülyeséget írtál, mert nem csak a szüzesség és termékenység tesz vonzóvá/tesz a társadalom egy értékes tagjává (ppssszt akkor is lehet hasznos valaki ha nincs gyereke)/tiszteletre méltóvá.

2020. febr. 2. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
16: a nők értékét nem lehet úgy belőni, hogy támasza-e egy férfinak, mert a nők nem azért léteznek, hogy pátyolgassák a férfiakat. Egy leszbikus nő is lehet értékes :)
2020. febr. 2. 19:00
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

Régen is most is.

A vagyona ( hozománya ),

szépsége, kedvessége, műveltsége, inteligenciája.

A szüzesség kb azt jelenti, bottal sem akarták megpiszkálni.

2020. febr. 3. 05:28
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

19-es,

az utolsó mondatoddal elrontottad az előző helytálló mondataidat!

2020. febr. 3. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!