Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen a nő egyetlen értéke a szüzessege volt. Majd maximum a termékenysége. Ma mi teszi a nőt értékessé?
A kérdésed első két mondata sem fedi a valóságot. Nem csupán ezek voltak a nő EGYETLEN értékei, hanem azok is, amiket az előttem válaszolók már megírtak.
Ffi.
Szánalmas vagy kérdező. Szerintem is mássz vissza a fára.
Amúgy régen sem így volt.
Az ember értékét nem az adja meg, mennyiben képes a fajfenntartásra, legyen nő vagy férfi. Se a szüzesség, se a termékenység nem érték így a kérdésed első fele már hátast dobott a Lánchídról.
Már maga az is hülye kijelentés, hogy egy embert valami tesz értékessé és nem csak úgy magába értékes mert nem is tudom...emberi, érző lény? Ja persze, ezt ki kell emelnem: az emberek közé sorolom a nőket is. Lehet te nem, de én így vizsgálom a kérdést.
Vagy mit értesz érték alatt? Amitől valaki számára vonzó lehet? Amitől hasznára van a társadalomnak? Amit a kor megkíván, mint nőideál? Ami hatására a nagyságos férfiúi tekintélyed hajlandó a tisztelet egy csíráját mutatni egy...ugh... nő (fúj) iránt? Mert ha ezek közül bármelyik is, akkor is hülyeséget írtál, mert nem csak a szüzesség és termékenység tesz vonzóvá/tesz a társadalom egy értékes tagjává (ppssszt akkor is lehet hasznos valaki ha nincs gyereke)/tiszteletre méltóvá.
Régen is most is.
A vagyona ( hozománya ),
szépsége, kedvessége, műveltsége, inteligenciája.
A szüzesség kb azt jelenti, bottal sem akarták megpiszkálni.
19-es,
az utolsó mondatoddal elrontottad az előző helytálló mondataidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!