Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nálatok mennyi a maximum?
Figyelt kérdés
Kölcsönös vonzalom mellett mi az a maximális korkülönbség a férfi javára, ami mellett még belevágnátok akár egy kapcsolatba az adott férfival ? Elég egy szám és a korotok, de ha egy kifejtett választ adzok, annak külön örülök.2017. júl. 23. 07:01
1/4 anonim válasza:
Ha már megvan a vonzalom, akkor mindegy elvileg, nem? De általában nem vonzódok 30 feletti férfiakhoz, inkább a 20-30 közötti korosztályban mozgok így közöttük találok párt, nyilván akad kivétel, hogy valahogy megtetszik egy idősebb férfi, de ritka és ismerkedés soha nem lett belőle.
26N (párom pedig idén tölti a 25-öt.)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, akkor már mindegynek kéne lenni elvileg. Talán, ha úgy pontosítok, hogy "fenntartások nélkül", tehát nem gondoltok egyáltalán a korkülönbségre.
2017. júl. 23. 07:39
3/4 anonim válasza:
Az a minimum, hogy tőlem idősebb legyen...min. 1 évvel...és lehetőleg ne legyen az édesapám korosztálya...
Ha ez rendben van, akkor, már nem szokott a korkérdés izgatni...
4/4 anonim válasza:
Ha fenntartások nélkül akkor 5 év max. Párom akivel lassan 3 éve együtt vagyunk 31 éves. Na vele csak komoly fenntartásokkal jöttem össze. Nem feltétlenül alaptalanul bár sikerült túl lendülni a kezdeti nehézségeken.
Én most 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!