Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy ő lesz később is az igazi?
Egyszer voltam tényleg olyan szerelmes hogy a torkomban dobogott a szívem amikor megláttam, amikor minden hibáját elnéztem, óriásiakat kockáztattam érte és nem is néztem meg más férfiakat csak ő érdekelt, a mostani kapcsolatomban viszont nem érzem annyira erősnek azt a tüzet, néha fellángolok érte de nem érzem úgy hogy szerelmes lennék és az ilyen intim dolgokkal kapcsolatban is, működik a kémia és tudom hogy nem szabadna hasonlíthatnom de az előző párommal ilyen téren is sokkal jobban ment, szeretett,megtanított szeretni magamat, látszólag szeretett ,mondta hogy mindörökké ..pfffff aztán elhagyott...
A kérdésem viszont, hogy lehetek e még a jelenlegi páromba úgy igazán mélyen szerelmes, vagy ilyen csak egyszer volt az életbe? Ugyanis az fájt is meg imádtam is, a mostaniról egy két dolgot leszámítva értékesnek tartom és látok benne jövőt,összeillünk de bár tudnék szerelmes lenni
Az igazi nem a szerelmen múlik. Az csak ösztön.
Azzal a bizonyos „nagy Ő”-vel pedig az egész életedet kell leélned, így hát vele sokkal fontosabb, hogy mennyire tudjátok fenntartani az együttműködést, érzelmeket, hogyan tudtok kommunikálni, tanulni, megoldásra-kompromisszumra törekedni, elfogadni egymást.
A szerelem hamar elmúlik. Utána bizony tenni kell az érzelmekért, és akkor visszahozató. Az lesz tehát az igazi, akivel végig ki fogtok tartani egymás mellett, és nem hagyjátok belelustulni magatokat a kapcsolatba, nem hagyjátok, hogy egy pillanatra is megcsaphasson az elhidegülés szele.
Szóval lehetsz. De ezért tenni kell. A legjobb ilyenek, a közösen megélt új dolgok. Ezen belül bármi. Egy kirándulás, egy közös program, pl főzés, szexben is mindig lehet újat kitalálni, új helyekre lehet menni. És ha ezeket együtt teszitek, újra kapcsolódtok, újra megismeritek egymást, kicsit újra beszerelmesedhettek.
#nemtudomhanyadik aki azt javasolta menjek vissza: felfogtam, hogy nem szeret és érzem hogy közel sem bánt úgy velem mint a mostani, úgyhogy butaság lenne akármilyen szinten is hozzá kötődni még, sztem engem csak az emléke zaklat...
Utolsó, köszönöm sokat segített:)Többieknek is köszönöm kedves válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!