Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember lányának sem könnyű igazi társat találni? Lányok nektek mik a - később kiderülő - buktatók?
Nálam az nagyon nagy buktató, mikor előadják a nagymenőt, meg tudod a “gengsztert” aztán sehol semmi mögötte.
Mondok példát: nálam 3 évvel idősebb, motoros, budapesti “nagymenő”. Aztán mikor ott kóricáltunk az utcán fel alá, mert egyik helyre se mert bemenni, mert nem ismerte őket hááát... elillant a fene nagy magabiztosság...
Másik: velem egyidős, mma-s, kopasz, tetkós... az első randikra én utaztam (mivel nálunk nem tudtunk volna mit csinálni), majd mikor neki kellett jönnie, derült ki, hogy ő még sose utazott egyedül vonaton, a buszozástól fél és fel kellett hívnia anyukát, mikor megérkezett...
Persze eleinte mind adták a keménycsávót. Meg szakításkor is.
Azóta szerencsére találtam egy olyan párt, aki velem kedves, gyengéd, de amúgy határozott és nem a csajra támaszkodik pitiáner döntésekben.
-Ha nem invesztál a kapcsolatba
-Ha nem fejlődik olyan mértékben a kapcsolat, ahogy szeretném
-Ha kötekedő, illetlen, figyelmetlen
-Nem udvarias, nem segítőkész, goromba
-Ha ahelyett, hogy "felemelne", inkább tipor egyet (pl. "de csinos vagy" helyett inkább "így akarsz kimenni az utcára?" üzemmódban nyomja)
-Bántalmaz fizikailag, megfélemlít
-Azt érzem, hogy a szexen kívül más nem érdekli velem kapcsolatosan, érzelmileg nem képes felnőni hozzám, vagy a kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!