Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ember lányának sem könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember lányának sem könnyű igazi társat találni? Lányok nektek mik a - később kiderülő - buktatók?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Mármint a lányt miért szelektálják ki??
2018. ápr. 21. 09:29
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 ne kezdjünk bele..igazad van jelenthetné azt is de jelen szövegkörnyezetben azt kérdezem mikor a lány fog mellé..és visszavonulót fúj
2018. ápr. 21. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az nagyon nagy buktató, mikor előadják a nagymenőt, meg tudod a “gengsztert” aztán sehol semmi mögötte.

Mondok példát: nálam 3 évvel idősebb, motoros, budapesti “nagymenő”. Aztán mikor ott kóricáltunk az utcán fel alá, mert egyik helyre se mert bemenni, mert nem ismerte őket hááát... elillant a fene nagy magabiztosság...

Másik: velem egyidős, mma-s, kopasz, tetkós... az első randikra én utaztam (mivel nálunk nem tudtunk volna mit csinálni), majd mikor neki kellett jönnie, derült ki, hogy ő még sose utazott egyedül vonaton, a buszozástól fél és fel kellett hívnia anyukát, mikor megérkezett...

Persze eleinte mind adták a keménycsávót. Meg szakításkor is.

Azóta szerencsére találtam egy olyan párt, aki velem kedves, gyengéd, de amúgy határozott és nem a csajra támaszkodik pitiáner döntésekben.

2018. ápr. 21. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha külsőre és a könnyed beszélgetésben is szimpatikus, azonban a komolyabb témákban kiderül, hogy totál más a világnézetünk, és erre nem lehet alapozni egy párkapcsolatot (legalábbis én nem tudok). A másik mikor x randi után jön elő az információ, hogy tulajdonképpen még az előző barátnőjével/élettarssal/gyereke anyjával él, de persze már semmi nincs köztük.
2018. ápr. 21. 09:53
 5/9 A kérdező kommentje:
ezek jók, kivált a hármas (:)
2018. ápr. 21. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

-Ha nem invesztál a kapcsolatba

-Ha nem fejlődik olyan mértékben a kapcsolat, ahogy szeretném

-Ha kötekedő, illetlen, figyelmetlen

-Nem udvarias, nem segítőkész, goromba

-Ha ahelyett, hogy "felemelne", inkább tipor egyet (pl. "de csinos vagy" helyett inkább "így akarsz kimenni az utcára?" üzemmódban nyomja)

-Bántalmaz fizikailag, megfélemlít

-Azt érzem, hogy a szexen kívül más nem érdekli velem kapcsolatosan, érzelmileg nem képes felnőni hozzám, vagy a kapcsolathoz.

2018. ápr. 21. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Nálam az a baj,hogy nem találom meg azt,aki a középúton van.Vagy nagyon nyálas,nem magabiztos az életben,vagy nagyon kemény.Volt már ilyennel-olyannal is kapcsolatom,egyik se jó hosszú távon.Úgyhogy most hülyén hangzik,teszek az erkölcsre,2 ilyet koordinálok egyszerre amíg lehet,amiből az egyik hiányban szenved,megadja a másik.Majd talán egyszer sikerül olyat kifognom aki határozott is,meg gyengéd is tud lenni.A másik meg az,hogy a korosztályomban már szinte mindegyiknek van gyereke,elvált,ilyet meg végképp nem akarok.
2018. ápr. 21. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az intimitásigényünk eltérése. Amikor ismerkedünk még bőven nem derül ki, hogy a mindennapokban mennyi igénye van bújni, velem tölteni a szabadidejét, mekkora a szexigénye, satöbbi. Sajnos a legtöbb szakításom azért volt, mert én azt éreztem, a pasi elhanyagolt, ő meg azt érezte, hogy csüngök rajta. Ez pl egy elég komoly buktató.
2018. ápr. 21. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nőként a legnagyobb buktatók az irreális elvárások és mellé a 0 tartalom.
2018. ápr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!