Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi csak akkor keres, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi csak akkor keres, ha találkozni akar?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mit gondoltok. A férfivel talalkozgatom lassan 1,5 hónapja, le is fekszünk egymással , de 2 találkozó közben sosem hív/ír. Ez csak szerintem fura?
2020. jan. 15. 22:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
73%
Jaj, egy masik csaj kiesett a kepbol. Pont igy viselkedik egy szerelmes ferfi: alig keres, megsertodsz rajta, aztan bumm... Aha.
2020. jan. 30. 18:41
 32/33 A kérdező kommentje:
Nem sertődtem meg előtte, csak fura volt, de éltem eddig is az életem..úgyis az én döntésem, hogy mit szeretnék, nem vagyok egy pasi után loholó típus. Másik csaj tuti nem volt neki. Majd meglátom, hogy alakul.
2020. jan. 30. 20:59
 33/33 anonim ***** válasza:
28%
Sem telefonálgatni, sem írogatni nem szeretek, csak annyit amennyit muszáj. Ha valamit csinálok, akkor az foglalja le az agyam teljes kapacitását, mindig a legjobb tudásom szerint teszem. Ha avval vagyok akit szeretek, akkor csak vele foglalkozom. Szerintem a párod is ilyen lehet. Ne foglalkozz a sok rosszindulatú megjegyzéssel, fogadd el őt olyannak amilyen. Ettől még nagyon is szerethet.
2020. febr. 2. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!