Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van Rád. Szerintetek, mikor mondja ezt férfi egy nőnek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 18:17
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha egyedül van és maga alatt. És ezt nem úgy értem, hogy úgy érzi csak magát, hanem tényleg, szó szerint.
3/9 anonim válasza:
Meglepő módon, akkor amikor így gondolja. A férfiak ezt így csinálják. Nők is tehetnék így, egyszerűbb lenne, nem lenne annyi tönkrement kapcsolat.
4/9 Rockarc válasza:
Ha erzi, hogy kiteszed a szuret. Buntudatkeltes. Azert mondja hamarabb, mint kiraknad, mert akkor meg hezitalsz rajta egy darabig es addig van par free menetre lehetoseg. Ha szeretetet akarsz belelatni, akkor tevuton jarsz, azt nem igy szoktak kifejezni.
43F
5/9 anonim válasza:
#3-as vagyok pm-re válaszolva: ahogy #5-ös is írta, ezt gondolom én is.
6/9 anonim válasza:
Régen akkor mondták, amikor valóban megvolt a felek közt a vonzalom, és megerősítésként, hogy bízzon már a másikban.
7/9 anonim válasza:
Nekem amikor ezt mondta a párom, az volt az első gondolatom, hogy nélkülem megenné a penész, üres lenne a hűtő és előbb- utóbb alkoholistávà válna....Szeretem meg minden de akkor ez játszódott le a fejemben.
8/9 anonim válasza:
Hát, ha nem mondja meg hogy mire, akkor eléggé úgy hangzik, hogy bajban van.
Egy normális állapotú férfi max bevezetésként használná, ha valami segítségre van szüksége és el is mondaná hogy pontosan milyen segitség/szivesség kell neki a nőtől.
9/9 anonim válasza:
Amikor házi cselédet akar társ helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!