Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az miért van, hogy egy magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy egy magára igényes, edzőterembe járó pasi egy elég dagi lánnyal van, amikor jobban kinéző csajokat is megkaphatna? Most ezt nem gonoszságból mondom, nem szeretnék senkit megbántani. Csak kíváncsiság.

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 14:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%
Az h valaki edz nem feltétlenül jelenti h ilyen alfa hím beállítottságú, attól h egy nő teltebb meg lehet 1000x vonzóbb egy férfi szemében mint akinek az a fő motívuma h huuuu de meglehetne dugni. És attól hogy lehetne jobb nője meg nem kell szabályszerűen olyannal lennie. Ahogy az aranyasokat leszámítva vannak nagyon jó nők is kevésbé jól kinezo ferfi melett nem a pénz miatt.
2020. jan. 8. 15:50
 22/32 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem savanyú a szőlő, mondtam hogy kíváncsiságból kérdezem, kíváncsi vagyok a véleményekre.

Szerintem nem vagyok arrogáns meg irigy...

2020. jan. 8. 15:55
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

3-as, lehet, cikinek érezte bevallási, hogy neki semmi baja az adott csajjal.

Amúgy meg nem biztos, hogy az tetszik neki, ami neked is, kérdező. Vagy teszem azt ő magáért edz, nem azért, hogy egy hasonszőrű csajjal a kaja arányokon diskuráljon.

2020. jan. 8. 15:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"házias, tud főzni, mindent bevállal az ágyban"

Ezt hiszik a férfiak úgy általában a nem cicababákról?

Mert akkor valakinek qrva nagy csalódást fogok okozni.

2020. jan. 8. 16:50
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta sportolok és figyelek az étrendemre, de sosem tetszettek a vékony, sportos nők. Ízlés kérdése.
2020. jan. 8. 16:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű. Egyéni ízlés dolga. Nem kell túlgondolni, bonyolult magyaràzatokat keresni. Az illetőnek a ducibb nők tetszenek, aranyosnak, kedvesnek érdekesnek stb talàlja ezért vele jött össze és ennyi. Nem bonyolult.

Majd valamikor biztos lesz olyan pali akinek te fogsz tetszeni, vagy màr van is. Attól hogy tagadod, nem kevésbé tűnsz irigynek.

2020. jan. 8. 18:56
 27/32 A kérdező kommentje:

Te meg nem ismersz az a baj

Egyrészt van barátom, másrészt olyan ember vagyok, hogy frankón kimondanám ha zavarna.

Ennyi.

Nem vagyok olyan rosszmájú mint egyesek.

2020. jan. 8. 19:13
 28/32 anonim ***** válasza:
57%
Akkor miért nem a pasiddal törődsz, màsik nő pasija helyett😂? Azért hogy ennyire nincs életed...meglepő. Amúgy semmi rosszindulat nem volt, csak fura vagy és képmutató a kérdésed, alapjàn. Ugyanis ha nem lennél irigy, marhàra nem érdekelne, hogy xy pasi akihez semmi közöd, milyen nővel jön össze. Ennyi.
2020. jan. 8. 21:09
 29/32 A kérdező kommentje:

Mert téged gondolom hidegen hagy minden ami körülötted történik és semmire nem vagy kíváncsi 😂

Itt akkor maximum te lehetsz élettelen.😂

Gyökér

2020. jan. 8. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Engem mondjuk a féreglyukak jobban érdekelnek, minthogy ki jár kivel, de kit mi köt le.
2020. jan. 8. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!