Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy egy magára igényes, edzőterembe járó pasi egy elég dagi lánnyal van, amikor jobban kinéző csajokat is megkaphatna? Most ezt nem gonoszságból mondom, nem szeretnék senkit megbántani. Csak kíváncsiság.
Egyáltalán nem savanyú a szőlő, mondtam hogy kíváncsiságból kérdezem, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Szerintem nem vagyok arrogáns meg irigy...
3-as, lehet, cikinek érezte bevallási, hogy neki semmi baja az adott csajjal.
Amúgy meg nem biztos, hogy az tetszik neki, ami neked is, kérdező. Vagy teszem azt ő magáért edz, nem azért, hogy egy hasonszőrű csajjal a kaja arányokon diskuráljon.
"házias, tud főzni, mindent bevállal az ágyban"
Ezt hiszik a férfiak úgy általában a nem cicababákról?
Mert akkor valakinek qrva nagy csalódást fogok okozni.
Teljesen egyértelmű. Egyéni ízlés dolga. Nem kell túlgondolni, bonyolult magyaràzatokat keresni. Az illetőnek a ducibb nők tetszenek, aranyosnak, kedvesnek érdekesnek stb talàlja ezért vele jött össze és ennyi. Nem bonyolult.
Majd valamikor biztos lesz olyan pali akinek te fogsz tetszeni, vagy màr van is. Attól hogy tagadod, nem kevésbé tűnsz irigynek.
Te meg nem ismersz az a baj
Egyrészt van barátom, másrészt olyan ember vagyok, hogy frankón kimondanám ha zavarna.
Ennyi.
Nem vagyok olyan rosszmájú mint egyesek.
Mert téged gondolom hidegen hagy minden ami körülötted történik és semmire nem vagy kíváncsi 😂
Itt akkor maximum te lehetsz élettelen.😂
Gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!