Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy egy magára igényes, edzőterembe járó pasi egy elég dagi lánnyal van, amikor jobban kinéző csajokat is megkaphatna? Most ezt nem gonoszságból mondom, nem szeretnék senkit megbántani. Csak kíváncsiság.
Ennek a pasinak van, de nem beképzelt.
Aranyos nagyon amúgy.
Azt hiszem ez a pasi én vagyok.
Tetszenek a kissé telt lányok, nomegaztán a "10/10"es csajok általában nullák az ágyban,de legalábbis nem igazán képesek szerelmesek lenni.
Van egy csomó apróbb cseprőbb vágyam ,és józan ésszel nem tudom elképzelni,hogy a másik csak úgy teljesíteni akarná,hogy nem kompenzálom.
Mert be vannak rosálva a nőktől... viszont az előnytelenebb külsejükkel könnyebben szót értenek és azok is jobban keresik az ő társaságukat.
Engem is imádnak a molettek, a középkor közeliek és a melegek.
Jaj de savanyú a szőlő...
Több oka lehet.
- ízlés dolga, eleve ez jön be a pasinak ( ez független a sajàt kinézettől, sportos életmódtól)
- különleges személyiség, amivel kompenzàl a làny
--vagy ez a 2 dolog egyszerre van jelen, külsőleg és belsőleg is bejön a pasinak
- anyagi érdekek
- egyéb
"(feltéve, ha igazat írt az, aki szerint nem szerelemből vannak együtt"
Igazat írtam, én voltam a legjobban meglepődve, hogy akkor miért kellett végighallgatni azt hogy nem tetszik nekik a lány, ha végül mégis kapcsolat a vége.
Nem, mert akkorra már elköteleződtek és annyira pedig voltak korrektek, hogy befejezték a negatív kritikákat a lányokkal szemben.
Legtöbbjüknek családja lett, nyugisan élnek, a többit pedig fedje a feledés homálya gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!