Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy egy magára igényes, edzőterembe járó pasi egy elég dagi lánnyal van, amikor jobban kinéző csajokat is megkaphatna? Most ezt nem gonoszságból mondom, nem szeretnék senkit megbántani. Csak kíváncsiság.
Ezt én sem értem.
Több szép testű, jóképű, fiú ismerősöm is kövérkés, előnytelen külsejű (arcra is) lányt választott.
És nem, nem a szerelem miatt. Azért tudom biztosan mert előtte mindig jól kibeszélték a baráti körünkkel, hogy nem tetszik nekik az adott lány.
Talán az ilyen lányokra mindig lehet számítani mindenben és ez volt a fő szempont.
1. Lehet hozzá vonzódik(ritka eset)
2. Abba szám jutott eszembe: Money,money, money.
Van az a pénz,lehet a csaj megkapja a minőségi palit,a pali meg a pénzt.
3. Nincs önbizalma
1. Mindenkinek más az esete. Sehol nincs előírva, hogy csak ugyanolyan BMI-vel és testzsír százalékkal rendelkező párja lehet az embernek.
2. Nem csak a külső számít.
Én azt értem, hogy nem minden a külső és nem is ezért kérdezem.
Csak általában azt szokták mondani az ilyen "gyúrósok", hogy számukra az, aki duci hanyag magára.
Legalábbis én mindig ezt hallom tőlük.
Sőt, nem csak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!