Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondja azt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt a barátom hogy velem máshogy kell bánni mint a volt csajaval?

Figyelt kérdés

Azt mondja mindig hogy pici vagyok és vékony másképp kell hozzám érnie, ő nagydarab

De én ezt nem értem miért.

2020. jan. 2. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A volt csaja milyen volt (hozzád képest)?
2020. jan. 2. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Pl törékenyebnek gondol, ovatosan ér hozzád. Ezzel nincs gond, a te érdekeidet tartja szem előtt.
2020. jan. 2. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog annyira keményen tolni, mint a többit.
2020. jan. 2. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

vigyázz h ne legyen rajtad lila folt a szex után

ennyi :DDDDD

2020. jan. 2. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát pl. kényszerfranciánál óvatosabb lesz, nehogy eltörje a nyakadat, vagy leszakítsa a fejedet. Análisérintésnél pedig több sikosítót használ és lassabban kezdi majd, nehogy szétrepedj. A kisebb nőknek arányaiban kisebb a lukuk is:)
2020. jan. 2. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Azért mondja, hogy másképp kell veled bánni, mint az exével, mert ő így látja. Odafigyel rád, óv stb., de ez nem is annyira biztos, hogy így van. Egyszerűen - másnak lát.

Gondolj csak bele: Te is egyformán bánsz két emberrel?

2020. jan. 2. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a második "bezzeg a régi csajom ilyen/olyan volt" után megmondanám neki, hogy akkor húzzon vissza hozzá. Akkor is, ha jó értelemben próbálja mondani. Normális ember nem tartja dicséretnek, ha mást mocskolnak és hozzá képest tartják jobbnak valamiben.
2020. jan. 2. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan mit emlegeti a regit? El kene felejtenie, es rad koncentralnia.
2020. jan. 2. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább az zavarjon, hogy a volt csaja még a fejében van.
2020. jan. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!