Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolkodnak így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodnak így az emberek? Vagy én gondolkodok bután?

Figyelt kérdés
Beszélgetek párkapcsolatban élő emberekkel és mindenkitől azt hallom hogy lehetetlen olyan párt találni akit elképzeltél magadnak. Akkor nekem ez azt jelenti hogy ló nincs szamár is jó alapon vannak emberek együtt egymással , csak mert mégis jobb mint a magány. Csak szerintem az a lényeg hogy megtaláljuk azt akit elképzeltünk magunk mellé? Én vagy olyan emberrel leszek együtt, vagy egyedül, akkor inkább részemről a magány , vagy most hülye vagyok ha így gondolom?
2019. dec. 28. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-essel egyet értek
2019. dec. 29. 07:38
 12/12 A kérdező kommentje:
10 es! akkor nem késet le semmiről, sőt én környezetemben a 40 évesek sorra vállnak el , úgy hogy még ezt is megspórolta. Ez is érdekes dolog ezt sem értem minek tudható be , csak nem a kérdésemmel van összefüggésben?
2019. dec. 29. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!