Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már az is baj a nőknek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az is baj a nőknek ha valaki komolyan ismerkedni szeretne velük?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves lányról van szó. Én meg akartam ismerni, nem nyomultam, nem akartam egyből szexelni vele. Tök jól elvoltunk ezért nem értem mi volt a baja.

Én úgy tudom hogy a lányok örülnék ha találnak olyan valakit aki ismerkedni szeretne velük és nem csak megdugni.

2019. dec. 27. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy egy lány kedves, udvarias veled, és jól elvagytok, még nem gondolkodik veled párkapcsolatban feltétlenül. Ahhoz nem elég, hogy te elhatározod, hogy megismered, és nem akarod azonnal megdugni; talán kellene némi vonzalom az ő részéről is.
2019. dec. 27. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be neki, mint férfi. Ennyi.
2019. dec. 27. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

te most komolyan akarsz ismerkedni velük.. vagy azt hiszed, hogy ha ezt mondod, nem nyomulsz, nem akarod megdugni őket.. akkor jó színben tűnsz fel a szemükben?

Ez amúgy 1 lány.. majd a 1000. ilyen esetnél levonhatsz következtetést, hogy "nem akarnak komolyan ismerkedni a nők". Addig csönd. Férfi vagy, viseld el.

2019. dec. 27. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, valszeg az van amit a többiek is írnak, hogy nem jössz be neki. Na bumm és akkor mi van? Nem csak 1 nő létezik a világon, próbálkozz másoknál.
2019. dec. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!