Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már így? (részletek lent)
A pasik az elején fel vannak dobva a sikeres hódítástól, lelkesek- Ez általában csak fellángolás. Persze bedobnak mindent, szép szavak, ígéretek, annak érdekében, hogy a nő hangulatát, ragaszkodását fokozzák. A nő szerelmes lesz, a férfi pedig így elveszíti az érdeklődést, ráun a nőre. Ez az elképzelés nélküli kapcsolat menete.
Akkor haladhat ettől tovább a dolog, ha a kémia mellett van egy cél, ha várnak valamit a kapcsolattól. Tehát valahol döntés kérdése is a férfi részéről, hogy átadja -e magát a dolognak a továbbiakban, vagy vadászik tovább.
Nekem ez a tapasztalatom, de szóljatok, ha nem így van :D
Pontosan ugyanúgy jártam. Nagyon lelkes volt , hihetetlenül , én meg ilyet sosem tapasztaltam.
Aztán...egyszer majdnem szakitottunk. El mondta, hogy mi a baja , én próbáltam változtatni , nem volt jó. Azon kaptam magam , hogy őt marhára nem érdekli már , én vagyok az egyetlen aki próbál valamit tenni. Pedig nem nagy történések voltak. Valójában szerintem szimplán csak egy fellángolás voltam neki.
Nagyon gyorsan felszedett valaki mást , akivel össze is költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!